Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star - Spoiler: Αυτή είναι η απόφαση του Ατζούν για την Αφροδίτη Σκαφίδα

Survivor All Star - Spoiler: Αυτή είναι ...

Πώς θα εξελιχθεί ο αποψινός αγώνας και ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star πριν από το Πάσχα θα παρακολούθησουν απόψε, Μεγάλη Τρίτη (11/04), οι τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Υπενθυμίζεται πως λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας και της γιορτής που έρχεται, το κανάλι θα διακόψει προσωρινά την προβολή του ριάλιτι επιβίωσης, γι' αυτό και δεν θα υπάρξει αποχώρηση.

Το πρόγραμμα θα επανέθλει την επόμενη βδομάδα, όπου θα δούμε τρεις αγώνες ασυλίας και μία αποχώρηση, ενώ μετά από αυτά, θα έρθει το πολυαναμενόμενο Πάρτι της Ένωσης.

Όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, στην ομάδα των Κόκκινων το κλίμα είναι ιδιαιτέρως τεταμένο, με τον Τάκη Καραγκούνια να εξαπολύει κατηγορίες κατά της Αφροδίτης Σκαφίδα. Οι δυο τους έχουν έναν άγριο τσακωμό μέσα στη ζούγκλα. Μάλιστα, ο ίδιος θεωρεί ότι η παίκτρια έχει εμμονή προς το πρόσωπό του.

Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο φαγητού απόψε
Οι δυο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες απόψε με στόχο ένα τεράστιο έπαθλο φαγητού! Ένας συγκινητικός αγώνας γεμάτος ένταση που πάει πόντο πόντο φέρνει τους παίκτες στα όρια τους.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, το σημερινό έπαθλο θα κερδίσουν οι Κόκκινοι που θα επικρατήσουν έναντι των Μπλε με σκορ 10 - 9.

Στο flag race θα συμμετάσχουν οι Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τους Κόκκινους και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης - Στέλλα Ανδρεάδου από τους Μπλε. Τις τελικές βολές θα τις ρίξουν οι δύο άνδρες.

Survivor Spoiler: Ποιο το μέλλον της Αφροδίτης Σκαφίδα
Στο Συμβούλιο του νησιού, ο Ατζούν "εισβάλλει" στον χώρο και ανακοινώνει στους παίκτες ποινές για σοβαρές παραβάσεις, λέγοντάς τους ότι υπάρχει πρόβλημα, καθώς κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους έχουν έρθει σε επαφή με ντόπιους.

"Έχουμε ορισμένα προβλήματα κλοπών, ήρθατε σε επαφή με ντόπιους και ζητήσατε φαγητό.. Η απόφασή μας είναι δυστυχώς...", ανέφερε μεταξύ άλλων ο τούρκος παραγωγός.

Μέχρι χθες, οι πληροφορίες ήθελαν την παραγωγή του Survivor να εξετάζει πολύ σοβαρά την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα, έπειτα από ένα βίντεο ντοκουμέντο που διέρρευσε, το οποίο την έδειχνε να τρώει και να επικοινωνεί με ντόπιους.

Το βίντεο ήρθε σε γνώση της παραγωγής και έγιναν έρευνες για το πότε καταγράφηκε και εάν πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός ή συστηματική κλεψιά.

Σύμφωνα με spoiler του NEWS 24/7, η Αφροδίτη Σκαφίδα όντως αποβάλλεται από το Survivor All Star με απόφαση της παραγωγής.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight