Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και η Αντιδήμαρχος Υγείας Βίβιαν Σαμούρη επισκέφθηκαν ιδρύματα της πόλης

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ...

Το πρωί της Μ. Τρίτης 11 Απριλίου 2023 - Συναντήθηκαν μάλιστα και με τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο που επίσης επισκέφθηκε λόγω του Πάσχα, ιδρύματα της περιοχής

Ως είθισται αυτές τις Άγιες αυτές ημέρες και επιβάλλει η ανθρωπιά, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, μαζί με την Αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, επισκέφθηκαν το πρωί της Μ. Τρίτης 11 Απριλίου 2023, ιδρύματα της Πάτρας, αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα με τροφίμους, εργαζόμενους και διοικήσεις, προσφέροντάς τους και γλυκά των ημερών όπως πασχαλινά κουλούρια και τσουρέκια.

Αρχικά ο κ. Πελετίδης και η κ. Σαμούρη επισκέφθηκαν το Άσυλο Ανιάτων, στην πλατεία απέναντι από το ναό του Παντοκράτορα και αμέσως μετά την Κιβωτό της Αγάπης. Κατόπιν επισκέφθηκαν το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, την Μέριμνα κοντά στο Γηροκομειό και τους οίκους ευγηρίας, Κωνσταντοπούλειο και Αγία Σκέπη που λειτουργούν στην ίδια περιοχή.

Μάλιστα στη διάρκεια της επίσκεψης τους ο κ. Πελετίδης και η κ. Σαμούρη συναντήθηκαν και με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο που επίσης σύμφωνα με το πρόγραμμα του, το πρωί της Μ. Τρίτης πραγματοποίησε λόγω των αγίων ημερών της Μ. Εβδομάδας και του Πάσχα που πλησιάζει, επίσκεψη στα ιδρύματα της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις