Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το πρόγραμμα του Επισκόπου Χρυσάνθου τη Μ. Εβδομάδα - Την Μ. Τρίτη θα είναι στο ναό Αγ. Βαρβάρας

Πάτρα: Το πρόγραμμα του Επισκόπου Χρυσάν...

Την Μεγάλη Παρασκευή 14/4 για την Αποκαθήλωση και την Περιφορά του Επιταφίου ο κ. Χρύσανθος θα είναι στο νέο ιερό ναό του Πολιούχου Αποστόλου Ανδρέου

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα θα βρίσκεται στους εξής ναούς σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε.

Απόψε Μ. Δευτέρα για την Ακολουθία του Νυμφίου προεξάρχει στον Ιερό Ναό Παντανάσσης Πατρών.

Την Μ. Τρίτη 11/4/2023 στις 7.00 μ.μ. ο κ.κ. Χρύσανθος θα τελέσει την Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Πατρών & την Μ. Τετάρτη 12/4 στις 3.30 μ.μ. θα κάνει την Ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου όπου οι πιστοί πηγαίνουν για να μυρωθούν, στην γυναικεία Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Πατρών.

Στις 7.00 μ.μ. την Μεγάλη Τετάρτη για την Ακολουθία του Νιπτήρος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος Στελλάτος θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Μακρυγιάννη Πατρών.

Την Μ. Πέμπτη 13/4 στις 7.30 π.μ. ο κ. Χρύσανθος θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Πατρών που είναι και η ενορία του ενώ στις 7.00 μ.μ. για την Ακολουθία των Παθών θα μεταβεί και θα προεξάρχει στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών.

Την πένθιμη μέρα της Μ. Παρασκευής 14/4 στις 8.00 π.μ. για την Ακολουθία των Ωρών και του Εσπερινού της Αποκαθηλώσεως ο κ. Χρύσανθος θα είναι στον Νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών όπου θα είναι και το απόγευμα στις 7.00 μ.μ. για την Ακολουθία του Επιταφίου και κατόπιν την περιφορά.

Τέλος το Μ. Σάββατο ο κ. Χρύσανθος για την πρώτη Ανάσταση θα είναι τις 7.30 π.μ. στη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Πατρών.

Στις 9.00 μ.μ. θα παραστεί μαζί και με τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο στην Υποδοχή του Αγίου Φωτός από τον Πανάγιο Τάφο των Ιεροσολύμων, στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Επισκοπής και στις 11.00 μ.μ. ο κ. Χρύσανθος θα χοροστατήσει στην Τελετή της Αναστάσεως και της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών.

Την χαρμόσυνη μέρα της Κυριακής του Πάσχα, 16/4 ο κ. Χρύσανθος στις 6.00 μ.μ. θα συγχοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης στον Νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις