Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νεφέλη Μεγκ: Ποια είναι η 26χρονη YouTuber που πήρε συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Νεφέλη Μεγκ: Ποια είναι η 26χρονη YouTub...

Aπό τη Νομική στα βίντεο, τις live εμφανίσεις, την κωμωδία και τη... Μαρία Μπακοδήμου

Μπορεί η Νεφέλη Μεγκ να μην είναι η πιο δημοφιλής Ελληνίδα YouTuber, είναι όμως εκείνη που κατάφερε να πάρει συνέντευξη από τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η 26χρονη απαριθμεί περίπου 72 χιλιάδες followers στο Instagram και 23 χιλιάδες στο YouTube. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν άτομα με πολλούς περισσότερους ακόλουθους, όμως η Μεγκ έχει καταφέρει να κρατάει πιστό το κοινό της στο Ίντερνετ με τα θέματα που θίγει και τα χιουμοριστικά βίντεο που ανεβάζει.

Στα βίντεο και στα podcast της, αγγίζει επίκαιρα και «δύσκολα» θέματα, στα περισσότερα όμως επικρατεί το χιούμορ.

Η Νεφέλη Μεγκ γεννήθηκε το 1997 στην Έδεσσα. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου, όμως αποφάσισε να παρατήσει τη νομική και να ασχοληθεί με την κωμωδία και το YouTube.

Όπως γράφει στον επίσημο λογαριασμό της στην πλατφόρμα: «Παιδικοί μου φίλοι είμαι η Νεφέλη. Ξεμπέρδεψα με τη νομική και κατευθείαν άρχισα να ασχολούμαι με αυτό που αγαπάω: τα βίντεο και την κωμωδία. Έχω δικό μου κανάλι στο YouTube και γράφω τα δικά μου stand up show. Το να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε με γεμίζει με υπέρτατη δύναμη και ενέργεια. Μέσω του χιούμορ προσπαθώ να επηρεάσω τη γενιά μου θετικά έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουμε ότι η πραγματική ζωή δεν είναι πίσω από μια οθόνη αλλά σε μέρη με φίλους και καθαρό αέρα».

Το podcast της με τίτλο «Μπούκλα 99», στο οποίο φιλοξένησε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ασχολείται με θέματα επικαιρότητας σε «πρώτο και τελευταίο βαθμό» όπως αναφέρει η ίδια.

Η επιθυμία της να πάρει συνέντευξη από πολιτικά πρόσωπα ήταν μεγάλη και όπως δήλωσε, ο πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που απάντησε θετικά.

Όπως αναφέρει η Νεφέλη Μεγκ ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσα πράγματα πρόλαβε, διότι «η ώρα που σου δίνεται με έναν πρωθυπουργό δεν είναι αρκετή για να τα ρωτήσεις όλα». Στη συνέντευξη ερωτήθηκαν και απαντήθηκαν θέματα που αφορούσαν μεταξύ άλλων την οικογενειοκρατία, τα ΜΜΜ, τις εκλογές, την αστυνομική βία, τη φορολογία, την υγεία, την αύξηση πλαισίου ποινών, τις γυναίκες στην πολιτική, τα social media και πολλά ακόμα.

«Το φινάλε της συνέντευξης για μένα προσωποποιεί το πώς θα έπρεπε να είναι ένας διάλογος μεταξύ ανθρώπων που δεν συγκλίνουν οι απόψεις τους, αλλά έχουν την ικανότητα να κάθονται σε 2 καρέκλες και να συζητάνε» έγραψε.

Πέρα από την παρουσία της στο διαδίκτυο, η 26χρονη content creator πραγματοποιεί και live εμφανίσεις κατά καιρούς, δηλώνοντας: «Ανεβαίνω στη σκηνή απέναντι σε όλα αυτά που με βασανίζουν, την επικαιρότητα, τις ανεκπλήρωτες σχέσεις, την οικογενειακή παράνοια και τον ανδρικό εγκέφαλο. Ένας κωμικός μονόλογος, μια ωδή στο ρεαλισμό, που βλέπει ωμά την πραγματικότητα και τη μεταμορφώνει σε κωμική φάρσα. Διότι δεν υπάρχει τίποτα πιο κατευναστικό από το δημόσιο χώσιμο, παιδικοί μου φίλοι».

Στο παρελθόν όμως έχει δώσει και η Νεφέλη Μεγκ συνέντευξη. Τον Νοέμβριο του 2022 ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλουκαι αναφέρθηκε στη σύντομη συνεργασία της με τη Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή «Γεια σου».

Η νεαρή δικηγόρος που αποφάσισε να ασχοληθεί με social media, μίλησε για την καθημερινότητα και τα σχόλια που λαμβάνει για τα βίντεο της, ενώ ξεκαθάρισε τον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. «Η τηλεόραση γενικότερα μου αρέσει, αν και δεν μπορώ να μιλάω τόσο ελεύθερα όπως στο διαδίκτυο, εξαρτάται από την εκπομπή, εξαρτάται και από την ζώνη της εκπομπής» είπε αρχικά η Νεφέλη Μεγκ.

Όσον αφορά στην αποχώρησή της από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου είπε: «Διαφορετικά τα συζητούσαμε και διαφορετικά έγιναν στην υλοποίηση, απ’ ότι κατάλαβα ήταν λίγο όλη σε μια… Νεφέλη, σε ένα σύννεφο και με βάλανε στο πάνελ. Εγώ όμως δεν ήθελα να μείνω στο πάνελ. Μόνη μου έφυγα και ήταν φοβερά φιλικοί όλοι και η Μαρία ήταν υπέροχη, όπως και όλα στην εκπομπή αυτή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight