Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέτοιες μέρες το 2020, είχαμε σκληρό lock down - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ "σαν σήμερα"

Τέτοιες μέρες το 2020, είχαμε σκληρό loc...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ένα ευφάνταστο βίντεο

'Hταν ημέρες σαν τη σημερινή όταν το 2020  η χώρα βρισκόταν σε σκληρό lockdown λόγω της πανδημίας που επικρατούσε σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων, ακραία.

Και στην Πάτρα οι μετακινήσεις περιορισμένες και αυστηρά μόνο με αποστολή sms με συγκεκριμένο κωδικό. Κυκλοφορούσαν μόνο όσοι έπρεπε να αγοράσουν τρόφιμα, φάρμακα, είτε για να κάνουν σωματική άσκηση και να βγάλουν βόλτα τον σκύλο. Τα σποτάκια στην τηλεόραση έπαιζαν το ένα μετά το άλλο και προέτρεπαν όλους να μείνουν στο σπίτι για να είναι ασφαλείς. 

Αστυνομικοί με περιπολικά και μηχανές έστηναν μπλόκα και στην Πάτρα. Έλεγχαν εκείνους που μετακινούνταν ειδικά μετά την ώρα ολικού αποκλεισμού. Τα πρόστιμα των 150 ευρώ έπεφταν βροχή.

Ο βιντεογράφος Χάρης Πομώνης, σαν σήμερα το 2020, κλωνοποίησε τον εαυτό του και έβαλε τα διλήμματα μέσα σε ένα κωμικό βίντεο. Ο άγγελος ήθελε να μείνει σπίτι και ως εκ τούτου ασφαλής, ο διαβολάκος ήθελε να σπάσει την καραντίνα και να πάει στο Δρέπανο για να κάνει το αγαπημένο του άθλημα και ο διαιτητής μέσα από την τηλεόραση διέκοπτε το τηλεοπτικό σποτ του ΕΟΔΥ για να βάλει τάξη.

Τα διλήμματα του σκληρού lockdown το 2020

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις