Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας μεταξύ Στανίτσα και Σαμούρη- Στανίτσας: με απείλησε ότι θα με στείλει στο νοσοκομείο!

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας...

Η ανάρτησή του

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας μεταξύ του δημοτικού συμβούλου της παράταξης σπιράλ Χαράλαμπου Στανίτσα και της Αντιδημάρχου Βίβιαν Σαμούρη.

Όλα συνέβησαν την ώρα που τοποθετείτο για το θέμα του Έσπερου ο κ. Χρήστος Πατούχας ο οποίος αναφέρθηκε στην πρώην δημοτική αρχή του Γιάννη Δημαρά, στελέχη της οποίας βρίσκονται τώρα στο σπιράλ.

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Χαράλαμπος Στανίτσας ο οποίος του είπε: "εννοείτε και την κυρία Βίβιαν Σαμούρη και την κυρία Κουρή...".

Τότε η κ. Βιβαιν Σαμούρη σηκώθηκε εκνευρισμένη από τη θέση της, προχώρησε λίγες θέσεις μπροστά, σκούντηξε στον ώμο τον κ. Στανίτσα και τον απείλησε, όπως καταγγέλει ο ίδιος ο κ. Στανίτσας λέγοντάς του:  «να κλείσεις το στόμα σου για να μην σε στείλω στο νοσοκομείο». 

Η κίνηση αυτή προκάλεσε ένταση στο συμβούλιο με τον Πέτρο Ψωμά να ζητάει το λόγο λέγοντας: "καταλάβατε τι έγινε κύριε Δήμαρχε; Απειλές μέσα στο δημοτικό συμβούλιο"

Για λεκτική βία εναντίον του από γυναίκα αντιδήμαρχο της Δημοτικής Αρχής του Κώστα Πελετίδη μεσούσης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας το οποίο είναι σε εξέλιξη, έκανε λόγο με ανάρτησή του στο fb ο κ.  Χαράλαμπος Στανίτσας

Αναφέρει συγκεκριμένα:

Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, στην συζήτηση για τον ΕΣΠΕΡΟ, γυναίκα πρώην αντιδήμαρχος της δημοτικής αρχής Δημαρά και νυν Αντιδήμαρχος της δημοτικής αρχής Πελετιλίδη , με απείλησε ότι θα με στείλει στο νοσοκομείο χτυπώντας με στον ώμο, αν ξαναπώ ότι ήταν αντιδήμαρχος του Δημαρά!!!!!!
Αυτά είναι ωραία κομμουνιστικά, αρωματισμένα με Dior και συνοδευόμενα με αξεσουάρ Gucci !!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις