Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πέραμα: «Το είχε ξανακάνει» – Σοκάρει η 6χρονη θύμα βιασμού

Πέραμα: «Το είχε ξανακάνει» – Σοκάρει η ...

Ο 43χρονος μετά την απολογία του οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και στη μητέρα του παιδιού

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 43χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ένα κοριτσάκι έξι χρόνων σε αποθήκη πλυντηρίου στο Πέραμα.

Οι ισχυρισμοί του ότι είναι φίλος της οικογένειας και δεν θα έκανε κακό στη μικρή δεν έπεισαν την ανακρίτρια που αποφάσισε την προφυλάκιση του 43χρονου.

Μάλιστα τα όσα είπε η 6χρονη στους αστυνομικούς σύμφωνα με το Star είναι ιδιαίτερα σοκαριστικά, καθώς ο 43χρονος φέρεται να είχε προβεί στις φρικιαστικές του πράξεις και κατά το παρελθόν!

«Ο Α… πήγε να μου βάλει θερμόμετρο, εγώ σαν να κοιμόμουν ή να είχα λιποθυμήσει. Έβαλε το χέρι του στο …  μέσα από τα ρούχα. Το είχε ξανακάνει άλλη μια φορά πέρυσι. Μετά θυμάμαι τη μαμά μου να μπαίνει στο δωμάτιο, να με ταρακουνάει και φύγαμε …» φέρεται να είπε η μικρή.

Το περιστατικό κατήγγειλε στην αστυνομία η μητέρα του παιδιού που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Πήγα στην εργασία του για να μου δώσει κάποια χρήματα που μου χρωστούσε. Η μικρή δεν ήταν καλά και την πήγε στην αποθήκη για να της βάλει θερμόμετρο. Άργησαν να επιστρέψουν και όταν μπήκα να δω τι γίνεται τον είδα να χαϊδεύει το παιδί. Τρόμαξα μάλιστα γιατί είδα και ένα όπλο».

Βέβαια η υπόθεση έχει περιπλεχθεί, καθώς πλέον έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών. Πάντως οι Αρχές εξετάζουν και τα οικονομικά κίνητρα πίσω από το περιστατικό.

«Άκουσα ότι του ζήταγε λεφτά και επειδή εκείνος δεν είχε να της δώσει, είπε «θα δεις τι θα σου κάνω»,» δήλωσε από την πλευρά της μια γειτόνισσα του κατηγορούμενου αλλοδαπού στο Star.

Οι λόγοι πίσω από την ποινική δίωξη στη μητέρα
Οι Αρχές σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του MEGA και της εκπομπής «Live News», εξετάζουν δύο δεδομένα, τα οποία έχουν θορυβήσει τις Αρχές και συντείνουν στο συμπέρασμα ότι το κουβάρι της υπόθεσης τώρα αρχίζει να ξετυλίγεται.

Το ένα είναι πως υπάρχουν κάμερες ασφαλείας σε όλα τα σημεία του πλυντηρίου, όπως και στο αποθηκάκι που φαίνεται να έγινε ο βιασμός. Αυτό που προκύπτει από το υλικό είναι ότι σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε η μητέρα δεν έλειψε ποτέ από το σημείο που ήταν το παιδί με τον 43χρονο.

Το δεύτερο είναι ότι το παιδί έχει εξεταστεί από ειδικούς ψυχολόγους στη ΓΑΔΑ, καθώς την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ανηλίκων και προκύπτει ότι έχει πράγματα να πει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις