Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πότε θα λειτουργήσει το open mall- Αυτοφωτιζόμενες ταμπέλες και αυτοποτιζόμενες γλάστρες

Πάτρα: Πότε θα λειτουργήσει το open mall...

Τι λέει στο thebest.gr ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος

Προχωρούν οι εργασίες και οι ενέργειες που θα μετατρέψουν την οδό Κωνσταντινουπόλεως σε ένα ανοιχτό κέντρο εμπορίου,  από την οδό 28ης Οκτωβρίου (Καρόλου) έως την οδό Νίκης (περιοχή Αγίας Σοφίας).

Στόχος να δημιουργηθεί ένας ασφαλής χώρος για επίσκεψη με μεγάλα ανακατασκευασμένα πεζοδρόμια και έξυπνο αστικό εξοπλισμό. Επιπρόσθετα στόχος είναι να υπάρχουν εκπτώσεις και προσφορές σε τοπικά προϊόντα και υπηρεσίες μέσω της συμμετοχής στο πρόγραμμα πιστότητας και επιβράβευσης που θα περιλαμβάνει τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος, «γίνονται όσα θα μας οδηγήσουν σε αυτό που λέμε “ενιαία εμπορική ταυτότητα”. Επειδή δε μπορούν να αλλάξουν όλοι την πρόσοψη του καταστήματός τους, γι αυτές τις περιπτώσεις, θα τοποθετηθούν κομψές ταμπέλες με το λογότυπο του open mall, αυτοφωτιζόμενες και αυτοποτιζόμενες γλάστρες. Θα υπάρχει έτσι μία ενιαία μορφή για τα καταστήματα που θα ανήκουν στο open mall.

Οι υπόλοιπες εργασίες γίνονται από το Δήμο, σχετίζονται με πεζοδρόμια, παγκάκια, έξυπνες στάσεις.  Υπολογίζεται ότι όλα αυτά θα είναι έτοιμα μέχρι το τέλος του 2023, άρα θα λειτουργήσει όλο αυτό μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Τα καταστήματα θα δίνουν πόντους- bonus στους καταναλωτές οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και σε κληρώσεις. Ουσιαστικά κερδίζουν ότι επιλέγοντας αυτά τα καταστήματα θα εξαργυρώνουν πόντους για να αποκτούν πράγματα είτε με έκπτωση είτε δωρεάν. Να σημειώσουμε ότι δε συμμετέχουν μόνο εμπορικά καταντήματα, υπάρχουν καφετέριες, εστιατόρια ακόμα και κομμωτήρια».

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις