Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βραχνέικα: Τα "βρήκαν" οι καταστηματάρχες με τον Κώστα Πελετίδη για τα έργα της ΔΕΥΑΠ

Βραχνέικα: Τα "βρήκαν" οι κατα...

Δεν θα γίνει η κινητοποίηση της Δευτέρας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη είχαν οι καταστηματάρχες της παραλιακής των Βραχνέικων, προκειμένου να συζητήσουν το πρόβλημα που δημιουργούνταν με τα έργα που γίνονται στην περιοχή για το αποχετευτικό δίκτυο από τη ΔΕΥΑΠ και κινδυνεύαν να χάσουν τη θερινή περίοδο.

Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι οι εργασίες θα γίνουν άμεσα και δεν θα επιβαρυνθούν οι καταστηματάρχες. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:  «Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο συνάντηση αντιπροσωπείας των καταστημάτων των Βραχνεϊκων με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα των έργων στην παραλιακή οδό της περιοχής έτσι ώστε να καταφέρουν τα καταστήματα να δουλέψουν με ασφάλεια κατά τη θερινή περίοδο.

Σήμερα Κυριακή ο κ. Πελέτιδης επισκέφτηκε τη παραλία και διαπίστωσε τα προβλήματα που υπάρχουν στη περιοχή και μας διαβεβαίωσε πως οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα γίνουν άμεσα, όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες και φυσικά σίγουρα πριν το Πάσχα.

Η δέσμευση του κ. Πελετιδη επέφερε αέρα αισιοδοξίας στη περιοχή μας και μετά από αυτό καταστηματάρχες και εργαζόμενοι των καταστημάτων της παραλιακής των Βραχνεϊκων -Μονοδενδρίου -Ροιτίκων  δεν θα συμμετάσχουν σε καμία κινητοποίηση αύριο Δευτέρα όπως είχε ανακοινωθεί».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις