Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Συνεχίζεται η προπώληση για την παιδική ταινία «Super Mario Bros. Η Ταινία» που κάνει πρεμιέρα 6/4

Πάτρα: Συνεχίζεται η προπώληση για την π...

Η ταινία κυκλοφορεί & μεταγλωττισμένη στα ελληνικά για τους μικρούς μας φίλους ενώ στην πρωτότυπη κόπια στα αγγλικά ακούγονται ο Κρις Πρατ, ο Τζακ Μπλακ, η Άνια Τέιλορ-Τζόι, κ.α.

Χαράς ευαγγέλια για τους μικρούς μας φίλους καθώς στις 6 Απριλίου 2023 μαζί σχεδόν με την έξοδο της στις ΗΠΑ, κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας η ταινία ψηφιακού ανιμέισον «Super Mario Bros. Η Ταινία» και η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε όπου και θα έρθει για προβολή η νέα αυτή παιδική ταινία διάρκειας 93 λεπτών.

Η ταινία που όπως διαβάσαμε, είναι βασισμένη στο franchise βιντεοπαιχνιδιών της Nintendo, Mario, σε παραγωγή Illumination και Nitendo, και διανομή του στούντιο της Universal Pictures, υπόσχεται στους μικρούς μας φίλους μία υπέροχη κινηματογραφική εμπειρία.

Πολύ λίγα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να διεκδικήσουν τη διάκριση του ότι παραμένουν στη μνήμη του κοινού για δεκαετίες, και τα έπαιξαν πολλές διαφορετικές γενιές. Το Super Mario είναι ένα, αν όχι το μόνο, παιχνίδι που μπορεί να διεκδικήσει αυτόν τον τίτλο.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην έχει ακούσει για τον Ιταλό υδραυλικό με τις φόρμες που ονομάζεται Mario. Όσοι δεν έχουν παίξει ποτέ το παιχνίδι μπορεί να μην γνωρίζουν το ταπεινό του ξεκίνημα, αλλά σίγουρα το έχουν ακουστά σε κάποιο σχήμα ή μορφή του.

Η ταινία Super Mario συζητιέται έντονα τους τελευταίους μήνες με τους φίλους του να περιμένουν να τον δουν στην μεγάλη οθόνη!

Η ταινία κυκλοφορεί και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά για τους μικρούς μας φίλους! Όσο για την πρωτότυπη κόπια στα αγγλικά ακούγονται γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Κρις Πρατ, ο Τζακ Μπλακ, η Άνια Τέιλορ-Τζόι (Πριγκίπισσα Πιτς), ο Τσάρλι Ντέι, κ.α.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το site WWW.OPTIONS-CINEMAS.GR και να εξασφαλίσετε την θέση σας γρήγορα, εύκολα και απλά!

Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι των: Άαρον Χόρβαθ, Μίχαελ Γέλενικ

Σενάριο: Matthew Fogel

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ & ΙΑΠΩΝΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture