Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Έκανε την έκπληξη: Υποψήφια με τον Νεκτάριο Φαρμάκη η Άννα Μαστοράκου

Έκανε την έκπληξη: Υποψήφια με τον Νεκτά...

Το όνομα της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας ακουγόταν για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ωστόσο κατεβαίνει στις αυτοδιοκητικές εκλογές

Το όνομα της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννας Μαστοράκου ήταν ένα απο αυτά που ακούγονταν για πιθανή -και πολύ δυνατή μάλιστα- υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Ωστόσο η δραστήρια Άννα Μαστοράκου, κάνει την έκπληξη και συμπορεύεται με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, ενισχύοντας με την παρουσία της το ψηφοδέλτιό του για τις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης με ανάρτησή του πριν από λίγο στα social media.

Aναφέρει συγκεκριμένα:

"Με την Άννα Μαστοράκου, μας συνδέουν πολλά. Η μεγάλη κοινή προσπάθεια που κάναμε, αυτή ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και εμείς ως Περιφερειακή Αρχή, στα χρόνια της επείγουσας φάσης της πανδημίας, να συντονίσουμε δράσεις και ενέργειες για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Και πέρα από αυτό όμως, η διαρκής συνεργασία για την προαγωγή των θεμάτων υγείας, τη στήριξη των δομών υγείας του τόπου μας και την επίλυση ζητημάτων που απασχολούν τον ιατρικό κόσμο.

Σε αυτά τα χρόνια δομήσαμε μία στέρεη συναντίληψη. Γι’ αυτό είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η Άννα Μαστοράκου ενόψει των επερχόμενων Περιφερειακών Εκλογών, αποφάσισε να συμπορευτεί μαζί μας στην προσπάθεια για τη Δυτική Ελλάδα του κοινού μας μέλλοντος. Την καλωσορίζω στις επάλξεις των αγώνων της αυτοδιοίκησης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις