Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star:«Μπλε» τάκος και οι αντιδράσεις της αποβολής των Γκότση-Πιλίδη

Survivor All Star:«Μπλε» τάκος και οι αν...

Δείτε βιντεο

Οι νέες συνθέσεις των δυο ομάδων του Survivor All Star φαίνεται πως δυνάμωσαν περισσότερο τους Κόκκινους.

Οι διάσημοι έκαναν... παρέλαση αυτή την εβδομάδα κόντρα στους Μπλε κερδίζοντας τους και στα 3 αγωνίσματα ασυλίας με αποτέλεσμα να βγουν στον τάκο η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νικόλας Αγόρου και τελευταία η Ελένη Χαμπέρη.

Ωστόσο το μεγάλο θέμα της 12ης εβδομάδας στον Άγιο Δομίνικο δεν ήταν οι ψηφοφορίες αλλά η αποβολή των Γιωρίκα Πιλίδη και Ηλία Γκότση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της πάλης παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας, με την παραγωγή του παιχνιδιού να βρίσκει και το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία αλλά και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε, ενώ ο νικητής του Survivor 2018 κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή και υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις, όπως ανακοίνωσε στο επεισόδιο της Δευτέρας  ο Γιώργος Λιανός.

Η αποβολή των δύο παικτών της Μπλε ομάδας σχολιάστηκε τόσο στο συμβούλιο του νησιού, όσο και την επόμενη ημέρα με τους Γιώργο Ασημακόπουλο και Σπύρο Μαρτίκα να... ξεσπαθώνουν.

«Γκότση μου, νικητή του Survivor 2018, ηγέτη της Μπλε ομάδας. Νικούσες κι ήσουν φαγωμένος; Ε; Γιατί εμένα έβγαζες υποψήφιο κάθε εβδομάδα και βγήκα πέντε φορές στον τάκο εξαιτίας σου. Με είχες κάνει να νιώθω ψυχολογικά χάλια. Δεν ήθελες να δέσουμε σαν ομάδα κι εσύ να είσαι ο άρχοντας της παραλίας, ο βασιλιάς της μπλε ομάδας» είπε ο Ασημακόπουλος και του έστειλε «φιλάκια».

«Γκότση μου, νικητή του Survivor, ηγέτη της Μπλε ομάδας, έπαιζες φαγωμένος κι επιδεικτικά έδειχνες στον κόσμο ταπεινά. Ταπεινά για την νίκη σου απέναντί μου και φαγωμένος; Τολμούσες να παίξεις με δυνατότερους παίκτες στα δεδομένα που είχες δημιουργήσει για να τρως; Απάτη; Άνθρακας ο θησαυρός είσαι Γκότση μου. Γκότση μου διέπραξες μία σοβαρή απάτη, αλλά δεν βασίζεται η απάτη στην ευφυΐα του απατεώνα, στηρίζεται περισσότερο στην ευπιστία του θύματος και τα θύματα ήταν οι συμπαίκτες σου κι εμείς στην τότε Κόκκινη ομάδα. Διέπραξες μια τραγική απάτη σε ένα παιχνίδι που επιδίωκες να είσαι ίσως κι ένα από τα φαβορί του τίτλου του All Star με ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο κι εξαπατώντας κάθε κανόνα του Survivor», ήταν το καυστικό σχόλιο του Μαρτίκα.

Αντίθετα με τους Μαρτίκα και Ασημακόπουλο, από τα σύννεφα έπεσε η Εύη Σαλταφερίδου με την αποβολή του Γκότση δηλώνοντας στεναχωρημένη, ενώ η Αφροδίτη Σκαφίδα στάθηκε στο πόσο αποδυναμώνεται η Μπλε ομάδα από τις αποβολές των δυο παικτών.

Το άλλο θέμα συζήτησης στο επεισόδιο της Τρίτης (28/3) ήταν η ψηφοφορία μετά την 2η ήττα των Μπλε στις ασυλίες που έφερε στον τάκο Σπύρο Μαρτίκα και Νικόλα Αγόρου. Ο 45χρονος φαρμακοποιός δήλωσε στην κάμερα ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή και γι’ αυτό ψήφισε τον Αγόρου, με τον 31χρονο αγρότη από την πλευρά του να δείχνει ενοχλημένος.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Μπάρτζης, που έσφυξε τα δόντια για να αγωνιστεί λόγω πόνου στο γόνατο, τα έβαλε με τη Μαριαλένα για την επίθεση που έκανε στον παίκτη της Μπε ομάδας, ότι ήθελε να αποφύγει τον αγώνα.

«Κάποιοι παίκτες βάζουν στην άκρη την υγεία και κοιτάνε να πάρουν τους πόντους για την ομάδα τους. Όλοι όσοι ήταν εδώ ήξεραν ότι είχα έναν τραυματισμό στο πόδι μου. Απλά αυτό που φοβάμαι εδώ πέρα είναι τα γόνατά μου. Κάποιοι κοιτάνε να πάρουν τον πόντο και να βάλουν παραπάνω το καλό της ομάδας από την υγεία ενός συμπαίκτη τους. Γιατί εδώ σε όποια ομάδα κι αν είμαστε, συμπαίκτες είμαστε», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρτζης, αναφερόμενος στη Μαριαλένα που συμβούλευε τον Μπόγδανο να τον διαλέξει για αντίπαλο.

«Μου είπαν γιατί πήγες κι έτρεξες; Παιδιά, πήγα, έπαιξα και φύλαγα τα πόδια μου. Στο βαρέλι δεν χωρούσα, χτύπησα παντού από τους κραδασμούς. Δεν ήθελα να βάλω παραπάνω δύναμη στον αγώνα για να μπορώ να προστατέψω το γόνατο, αλλά πρήστηκε και το γόνατο και ο αγκώνας. Πάμε να δούμε αν θα μπορούμε να περπατήσουμε αύριο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Από τη μεριά του, ο Ηλίας Μπόγδανος ξεκαθάρισε ότι κανείς από την κόκκινη ομάδα δεν έβαλε τη νίκη πάνω από την υγεία του Νίκου Μπάρτζη

Η στάση της Μαριαλένας σχολιάστηκε και στο συμβούλιο του νησιού με το Σπύρο Μαρτίκα να... δικάζει την παίκτρια της Κόκκινης ομάδας η οποία δεν έδωσε το παρών στο συμβούλιο λόγω αδιαθεσίας.

Όταν οι Μπλε πήγαν στην κάλπη τα ονόματα που βγήκαν ήταν τρία της Στέλλας, της Ελένης και της Ρίας με τον Λιανό να δίνει το λόγω στους Κόκκινους για ένα σχόλιο πριν προχωρήσει και στο άνοιγμα των άλλων ψήφων. Η θέση του Μπόγδανου να χαρακτηρίσει την ψηφοφορία των Μπλε «παράνοια» έκανε έξαλλο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight