Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μπουγάς για διαφήμιση: «Δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με τη Θεοδωρίδου»

Μπουγάς για διαφήμιση: «Δεν έχω καμία δο...

Η απάντηση του

Ο Τάσος Μπουγάς πρωταγωνιστεί στην καθιερωμένη πλέον πασχαλινή διαφήμιση για γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, η οποία έγινε viral στα social media για το «κράξιμο» στους vegan.

Στο κλιπ, ο λαϊκός τραγουδιστής αναγκάζεται να μεταναστεύσει στη Σελήνη για να ψήσει το αρνί, επειδή έχει «εκδιωχθεί» όπως λέει τραγουδιστά, από τους vegan, στους ρυθμούς του «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Η τραγουδίστρια στις πρώτες της δηλώσεις, εξέφρασε τη στενοχώρια της για τη συγκεκριμένη χρήση του κομματιού. «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη, έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».

«Δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω μαζί της» - Οι δηλώσεις Μπουγά

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Θεοφάνους, ως αρμόδιος για τα δικαιώματα του τραγουδιού, έδωσε την άδεια να χρησιμοποιηθεί το «Φεγγάρι μου» για τη συγκεκριμένη διαφήμιση. Με τη σειρά του, ο Τάσος Μπουγάς απάντησε για την αντίδραση της Νατάσας Θεοδωρίδου.

«Ο κύριος Θεοφάνους έδωσε την άδεια να το τραγουδήσει ο Μπουγάς. Από κει και πέρα όλα τα άλλα είναι μηδέν. Δεν έχω καμία δουλειά με τη Θεοδωρίδου, γιατί γενικά για τα τραγούδια σχέση έχουν αυτοί που τα γράφουν» είπε σε δηλώσεις του.

Η πασχαλινή διαφήμιση που δίχασε

Ο τραγουδιστής εμφανίζεται ως «Πλανητάρχης» στο Φεγγάρι, ενώ παράλληλα τον περικυκλώνουν: ένα κόκκινο αυγό ως διαστημόπλοιο στη Σελήνη, μία χορεύτρια ντυμένη λαγός που κάνει pole dancing, ποτήρια με μπύρα σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, ψήστες, αρνιά και κοκορέτσια. Σε ρόλο αστροναύτη αναγκάζεται να μεταναστεύσει στη Σελήνη για να ψήσει το αρνί, επειδή έχει «εκδιωχθεί» από τους vegan.

Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο μοιράζονται σε εκείνους που το βρήκαν πολύ κακή ιδέα και προσβλητικό, αλλά και σε εκείνους που γέλασαν με το χιούμορ του κλιπ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight