Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάρλα Μπρούνι: Θύελλα αντιδράσεων σήκωσε η ανάρτησή της - Η «επίθεση» των Γάλλων

Κάρλα Μπρούνι: Θύελλα αντιδράσεων σήκωσε...

Το μοντέλο των 90's ήθελε να ειρωνευτεί τη δήμαρχο του Παρισιού

Με μία αμφιλεγόμενη ανάρτηση στο Instagram η Κάρλα Μπρούνι θέλησε να ειρωνευτεί τη δήμαρχο του Παρισιού, Αν Ινταλγκό για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Πόλη του Φωτός με τα «βουνά» σκουπιδιών να πρωταγωνιστούν σε κάθε γωνιά της.

Υπενθυμίζεται πως η Γαλλία βρίσκεται σε απεργιακό κλοιό καθώς εργαζόμενοι σε διάφορους κλάδους συμμετέχουν στις διαδηλώσεις για την μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος.

Μεταξύ αυτών και οι εργαζόμενοι στην αποκομιδή των απορριμμάτων, γεγονός που έχει μετατρέψει το Παρίσι σε χωματερή.

«Ήρθε η άνοιξη. Ευχαριστώ Αν Ινταλγκό», έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο. Στη φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram, η Κάρλα Μπρούνι είναι ντυμένη casual, χαμογελά και «πανηγυρίζει» με ανοιχτά τα χέρια, ενώ πατά με το ένα πόδι σε έναν αναποδογυρισμένο κάδο και με το άλλο στον σωρό σκουπιδιών που είναι μπροστά της.

Το μοντέλο των 90’s και σύζυγος του πρώην προέδρου, Νικολά Σαρκοζί δεν περίμενε πως η δημοσίευσή της θα γύριζε «μπούμερανγκ» σηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

«Είμαι αηδιασμένος από αυτή τη συμπεριφορά», έγραψε κάποιος. «Οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα, μεταξύ άλλων το δικαίωμα να απεργήσουν», «Ντροπή σας, δεν είστε παράδειγμα αλληλεγγύης», ήταν μερικά μόνο από τα αρνητικά σχόλια για την σύζυγο του πρώην προέδρου της Γαλλίας, σύμφωνα με το Paris Match.

Σήμερα η Γαλλία είναι εκ νέου σε απεργιακό κλοιό και πραγματοποιούνται μαζικές διαδηλώσεις. Χθες, ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να θέσει σε εφαρμογή έως τα τέλη του χρόνου το νέο συνταξιοδοτικό σύστημα.

Ο Γάλλος πρόεδρος, σε τηλεοπτική συνέντευξη, εξέφρασε λύπη για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να πείσει τον λαό για την ανάγκη αναμόρφωσης του συνταξιοδοτικού και κατηγόρησε τα συνδικάτα ότι δεν επεδίωξαν ούτε τον διάλογο με την κυβέρνηση, ούτε τον συμβιβασμό.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις