Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαρία Τσάλλα: «Δεν θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα» – Τα mails της Ρωσίδας κατασκόπου στην υπάλληλό της

Μαρία Τσάλλα: «Δεν θα ξαναγυρίσω στην Ελ...

«Μου είπε να της μαζέψω κάποια πράγματα», αποκαλύπτει η υπάλληλός

Τα mails της «Μαρίας Τσάλλα» της Ρωσίδα κατασκόπου που δρούσε στην Ελλάδα για πέντε χρόνια φέρνει στο φως το MEGA. 

H Ιρίνα Αλεξάντροβνα – Σμίρεβα όπως ήταν το πραγματικό όνομα της Ρωσίδας κατασκόπου, μετά την αποκάλυψη για την ταυτότητά της, η ίδια εξαφανίστηκε από τη χώρα. Άφησε πάντως πολλές εκκρεμότητες, όπως το μαγαζί με τα πλεκτά που διατηρούσε στο Παγκράτι, το οποίο είπε στην υπάλληλό της να το λειτουργεί αυτή.

Στα mails της, η «Μαρίας Τσάλλα», μέσω των οποίων ειδοποιεί την υπάλληλο της ότι δε θα επιστρέψει στην Ελλάδα και ότι η ίδια μπορεί να αναλάβει το μαγαζί.

«Έχει συμβεί κάτι σημαντικό και δεν θα ξαναγυρίσω Ελλάδα»
Στις 28 Ιανουαρίου του 2023, στέλνει:

«Τσάλλα»: Συγγνώμη που δεν επικοινώνησα νωρίτερα. Έχει συμβεί κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή μου και δε θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα. Θα ήθελες να αναλάβεις εσύ το μαγαζί;

Υπάλληλος: Θέλω χρόνο να το σκεφτώ, δεν μπορώ να απαντήσω τώρα. Πρέπει όμως να ξέρω και τα διαδικαστικά.

Στις 10 Φεβρουαρίου του 2023, η κατάσκοπος επικοινωνεί ξανά:

«Σε παρακαλώ μπορείς να μαζέψεις κάποια πράγματα από το σπίτι μου; Χρειάζομαι κάποια ρούχα, μερικές βελόνες και νήματα. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα κρατήσεις εσύ. Θα σου δώσω σε λίγες ημέρες οδηγίες για το πώς θα μου τα στείλεις».

 «Μου είπε να της μαζέψω κάποια πράγματα», αποκαλύπτει η υπάλληλός της
Την ίδια ώρα παραμένουν σε εξέλιξη οι έρευνες για τη δράση της Ρωσίδας κατασκόπου, «Μαρίας Τσάλλα»,
Το MEGA, σε επικοινωνία του με την πρώην υπάλληλο της 35χρονης, αποκαλύπτει ότι η τελευταία επικοινωνία της με τη «Μαρία Τσάλλα» έγινε πριν τρεις εβδομάδες.

Υπάλληλος: Στο WhatsApp μιλάγαμε και σε ένα e-mail που μας έστειλε μέσα Ιανουαρίου όταν μας ενημέρωσε ότι την είχαν κλέψει. Η επόμενη επικοινωνία ήταν στις 28 Ιανουαρίου και μου είπε ότι «τελικά δε θα επιστρέψω. Μπορείς να αναλάβεις εσύ το μαγαζί ή να το κλείσεις. Το τηλέφωνο του λογιστή το έχεις, μπορείς να τον ρωτήσεις οτιδήποτε θελήσεις. Δεν υπάρχει κάτι κρυμμένο. Όλα είναι καθαρά»

Δημοσιογράφος: Και μετά πότε επικοινωνεί μαζί σου για τα πράγματα;

Υπάλληλος: Δεύτερη εβδομάδα Φεβρουαρίου (μου λέει) ότι «σε παρακαλώ πολύ αν μπορείς να πας να μαζέψεις πέντε προσωπικά μου πραγματάκια και θα κανονίσω εγώ κάποιος να έρθει να τα πάρει ή κάπως να μου τα στείλεις μέσω ταχυδρομείου». Το κλειδί, μου το έδωσε μια καλή της φίλη στην οποία το είχε αφήσει σε περίπτωση ανάγκης. Μάζεψα μερικά ρουχαλάκια που μου είπε και μερικές βελόνες. Βελόνες και βελονάκια. Όλα αυτά τα πράγματα τα κράτησα στο μαγαζί και τώρα τα έχω μεταφέρει σε αποθηκευτικό χώρο.

Δημοσιογράφος: Πότε σταμάτησε την επικοινωνία μαζί σου;

Υπάλληλος: Πριν 3 εβδομάδες. Τότε μιλάγαμε για τον γάτο. Ο γάτος της είναι σε φιλοξενία και από την στιγμή που βγήκε όλο αυτό στη φόρα, αποφασίσαμε να του βρούμε ένα σπίτι. Ένα κανονικό σπίτι ήταν. Αρκετά ευρύχωρο, ανακαινισμένο.

Δημοσιογράφος: Δε θυμάσαι στον χώρο να υπάρχουν υπολογιστές ή ένα λάπτοπ;

Υπάλληλος: Όχι, δεν υπήρχαν.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις