Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μαρία Κυριακοπούλου: Γιατί στηρίζω την υποψηφιότητα του Βασίλη Αϊβαλή για τον Δήμο Πατρεων

Μαρία Κυριακοπούλου: Γιατί στηρίζω την υ...

Δήλωση στήριξης

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Βασίλη Αϊβαλή στηρίζει η πρώην βουλευτής Αχαΐας Μαρία Κυριακοπούλου. Στη δήλωση στήριξης επισημαίνει:

"Όσοι γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και κατοικούμε σε αυτή την πόλη δεν έχουμε το δικαίωμα να μένουμε απαθείς. Είναι η στιγμή που όλοι όσοι ενδιαφερόμαστε για την Πάτρα πρέπει να δώσουμε το παρόν από όποια θέση κι αν βρισκόμαστε.Το επιβάλλει η ιστορία της, η πολιτική, οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική.


Επειδή μας προσκαλεί το γεγονός ότι η Πάτρα βρίσκεται σε μια υστέρηση, που αδικεί τις δυνατότητες της για ένα νέο αναπτυξιακό αποτύπωμα.Αποτύπωμα που θα απογειώσει την εικόνα της και θα την επαναφέρει στο κέντρο των εξελίξεων.


Γνωρίζουμε όλοι ότι η Αυτοδιοίκηση μπορεί να κάνει θαύματα, αν στη διοίκηση της έχει δήμαρχο που διαθέτει γνώση, τεχνογνωσία, πίστη στο σκοπό, βαθιά αγάπη για την πόλη και ικανότητα διοίκησης.
Στόχος η ανάδειξη του Δήμου σε επιτελικό, παραγωγικό κέντρο που θα κινητοποιεί το σύνολο του έμψυχου δυναμικού και το σύνολο των εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων.
Είναι ώρα ευθύνης.


Γι’ αυτό στηρίζω την υποψηφιότητα του Βασίλη Αϊβαλή, Προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου (ειδικευμένου στα έργα και στις χρηματοδοτήσεις τους), επειδή έχω την πεποίθηση ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα δώσει ρόλο και φως στην Πάτρα.

Μαρία-Ηλία Κυριακοπούλου
Πρώην Βουλευτής

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις