Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας που ήταν γι’ απόψε και το Σάββατο 11 Μαρτίου

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις του Συλλόγου ...

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ημερομηνία πραγματοποίησής τους

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας, για την Παρασκευή 10 Μαρτίου και για το Σάββατο 11 Μαρτίου, αναβάλλονται, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ημερομηνία πραγματοποίησής τους.

Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας, μέλος ΟΓΕ, συμμετείχε στην Απεργία την Τετάρτη 8 Μάρτη, και στη μεγαλειώδη πορεία που έγινε και είχε τη μορφή έντονης διαμαρτυρίας και δυσαρέσκειας και οργής για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως είχε χαρακτηριστικά αναφέρει ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας στην ανακοίνωση του, την Τετάρτη απεργούμε για όλους όσους έχασαν άδικα την ζωή τους, για εμάς και για τα παιδιά μας, ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που μας έχουν στήσει το κεφάλαιο και οι κυβερνήσεις του.

Τώρα είναι ώρα για αγώνα για να μην συγκαλυφθεί το προδιαγεγραμμένο έγκλημα για το οποίο οι ευθύνες κυβέρνησης και εργοδοσίας δεν μπορούν και δεν πρέπει να ξεχαστούν.

Για την Παρασκευή 10 Μάρτη, είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση στις 7.00μμ στην Αγορά Αργύρη, για τις εργαζόμενες στις τηλεπικοινωνίες, στις νέες τεχνολογίες και τις εργαζόμενες στον κλάδο των κατασκευών.

Για το δε Σάββατο 11/3, σε συνεργασία με το Ε.ΣΥ.Ν. παράρτημα Πάτρας, και θέμα "Γυναίκα και Ναρκωτικά" θα γινόταν συζήτηση πάνω στα κοινωνικά αίτια που οδηγούν τις γυναίκες στην τοξικοεξάρτηση καθώς και την σχέση της εξάρτησης με τις συνθήκες ζωής και εργασίας. Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 19.00 στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας (Κολοκοτρώνη 20, 3ος όροφος).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις