Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανεπιστήμιο Πατρών: Σεμινάριο δημιουργίας προσβάσιμου περιεχομένου για Ιστοτόπους και για Κοινωνικά Δίκτυα

Πανεπιστήμιο Πατρών: Σεμινάριο δημιουργί...

Διαδικτυακά σεμινάρια

Στο πλαίσιο της Δράσης «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών», η Κοινωνική Μέριμνα σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης διοργανώνει δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια που απευθύνονται σε μέλη του Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών που είτε είναι διαχειριστές κάποιου ιστοτόπου είτε έχουν την αρμοδιότητα να αναρτούν περιεχόμενο σε ιστότοπο ή σε μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

Κύριος στόχος των σεμιναρίων είναι η απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων σε θέματα δημιουργίας προσβάσιμου περιεχομένου τόσο για τους ιστοτόπους του Πανεπιστημίου Πατρών (οι οποίοι βάσει του ν. 4727/2020 (ΦΕΚ 184 Α’ 23-09-2020), Κεφάλαιο Η’ «Ψηφιακή προσβασιμότητα», πρέπει να είναι προσβάσιμοι) όσο και για τα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η εκπαίδευση είναι διάρκειας 1 ώρας για κάθε ενδιαφερόμενο. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης Zoom και ο σύνδεσμος αποστέλλεται μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Οι ημερομηνίες και ώρες που έχουν οριστεί για το επόμενο χρονικό διάστημα και μπορεί να επιλέξει ο/ η κάθε ενδιαφερόμενος/ η είναι: Τρίτη, 21 Μαρτίου στις 10 π.μ. Φόρμα εγγραφής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις