Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς επισκέφθηκε Σαραβάλι και Πετρωτό

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμά...

Μεταφέρεται προγραμματισμένη εκδήλωση του σπιράλ για τις 29 Μαρτίου 2023, λόγω του εθνικού πένθους

Σε Σαραβάλι και Πετρωτό βρέθηκε ο Πέτρος Ψωμάς, συνοδευόμενος από μέλη της δημοτικής παράταξης σπιράλ, στο πλαίσιο των επαφών του με δημότες σε όλη την επικράτεια του Δήμου Πατρέων. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς επέστρεψε στις προγραμματισμένες επισκέψεις του στις γειτονιές και συνοικίες της πόλης, κατόπιν της εβδομαδιαίας διακοπής, λόγω του εθνικού πένθους στο οποίο «βύθισε» τη χώρα το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Παράλληλα, η Πολιτική Γραμματεία του σπιράλ αποφάσισε τη μεταφορά πολιτικής ομιλίας του επικεφαλής της, σεβόμενο το βαρύ κλίμα οδύνης που έχει επισκιάσει τα πάντα στη χώρα, από την ώρα του τραγικού συμβάντος. Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου στο Royal – παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων.

Το σπιράλ όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, αφουγκράζεται τη συλλογική θλίψη, προσαρμόζει σχετικά το πρόγραμμά του και ενημερώνει τους φίλους του πως η νεότερη ημερομηνία για την διεξαγωγή της εκδήλωσης είναι η Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023.

Στο Σαραβάλι και το Πετρωτό ο Πέτρος Ψωμάς είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει μέρος του προεκλογικού του προγράμματος, να συζητήσει με τους δημότες για ζητήματα που τους απασχολούν και να καταγράψει προβλήματα προς επίλυση και παράπονα από την απερχόμενη δημοτική αρχή.

Οι συναντήσεις έλαβαν χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Κοιμητηρίου Σαραβαλίου, στο καφενείο «Ρένος» και στο café «Clauss».

Στις συναντήσεις συμμετείχαν παλιοί αυτοδιοικητικοί, νέοι ενδιαφερόμενοι, δραστήριοι τοπικοί παράγοντες, ντόπιοι και κάτοικοι των περιοχών, τοπικά εργαζόμενοι.

Κατά την περιοδεία τον Πέτρο Ψωμά συνόδευαν ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Στανίτσας, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του σπιράλ Φάνης Παπακωνσταντόπουλος και τα μέλη της παράταξης Δημήτρης Παπαλάμπρου και Σταύρος Κουτουλογένης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις