Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σπιράλ: Ο Πέτρος Ψωμάς στις δομές Ευπαθών Ομάδων του Δήμου Πατρέων

Σπιράλ: Ο Πέτρος Ψωμάς στις δομές Ευπαθώ...

Ενημερωτικές επισκέψεις σε Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Δομή Αστέγων

Κοινωνικές δομές του Δήμου Πατρέων επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Ψωμάς και στελέχη της δημοτικής του παράταξης, προκειμένου να ενημερωθούν για τις δράσεις τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Με ξεναγό την Προϊσταμένη του Τμήματος Ευπαθών Ομάδων Αμαλία Τράκα και με την καθοριστική συμβολή των πρόθυμων συνεργατών της, τα μέλη του σπιράλ επισκέφτηκαν πρώτα το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο στην οδό Βενιζέλου και κατόπιν το Ανοικτό Κέντρο Ημέρας και το Υπνωτήριο Αστέγων στην οδό Μπουκαούρη.

Ο επικεφαλής του σπιράλ είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την σπουδαία δουλειά που γίνεται στο Κέντρο Κοινότητας προκειμένου να παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους δικαιούχους και ωφελούμενους κατοίκους της Πάτρας. Ενημερώθηκε κατόπιν για το Συμβουλευτικό Κέντρο, το Παράρτημα Ρομά, την Τράπεζα Τροφίμων και το Συσσίτιο και στη συνέχεια επισκέφτηκε τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ακολούθησε ενημέρωση για την πρόσφατη διανομή του ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους), για τους λόγους μη λειτουργίας Κοινωνικού Φαρμακείου στον δήμο, για τις ελλείψεις προσωπικού και άλλα διαχειριστικού χαρακτήρα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ).

Κατά την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στο Ανοικτό Κέντρο Ημέρας και στο Υπνωτήριο Αστέγων, οι άνθρωποι του σπιράλ διαπίστωσαν τις επαρκείς και καλαίσθητες υποδομές και συζήτησαν με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, τις διαδικασίες, τις κοινωνικές ανάγκες που καλύπτονται και τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Από πλευράς σπιράλ τον Πέτρο Ψωμά συνόδευαν στις επισκέψεις ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Στανίτσας, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου (και εκ των παρατηρητριών του ΔΣ του ΚΟΔΗΠ) Μαρία Γούβη και το μέλος της Ομάδας Εργασίας #Κοινωνία Δημήτρης Καλλές. Από την πλευρά του ΚΟΔΗΠ στις συναντήσεις συμμετείχαν οι κυρίες Παναγιώτα Φαρμάκη, Ελένη Παππά, Βάλια Αλεξανδρίδη, Κατερίνα Νικολοπούλου και Γεωργία Φειδάκη, τις οποίες το σπιράλ ευχαριστεί θερμά για την καλή διάθεση, την πλήρη ενημέρωση και την θετική ανταπόκριση σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις