Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι λέει για εκείνον ο αδελφός του;

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι λέει για εκείν...

«Για μένα ο Γρηγόρης είναι δάσκαλος, έμαθα πολλά από εκείνον»

Για τις σχέσεις του με τον αδελφό του Γρηγόρη, μίλησε στην εφημερίδα «Λοιπόν» ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος δήλωσε ότι αυτό που κάνει ο γνωστός παρουσιαστής, δεν θα μπορούσε να το κάνει ούτε για 10 λεπτά. «Για μένα ο Γρηγόρης είναι δάσκαλος, έμαθα πολλά από εκείνον», λέει ο Σάκης Αρναούτογλου και αποκαλύπτει ότι όταν βρίσκεται μπροστά στις κάμερες έχει πολύ τρακ.

Όταν ρωτήθηκε, ποιος από τους δύο ήταν πιο ζωηρός στην παιδική τους ηλικία, απάντησε: «Ο Γρηγόρης σίγουρα. Εγώ ήμουν πιο εσωστρεφής».
Ο Σάκης Αρναούτογλου που πρόσφατα πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό, που του έστελνε ευχές για ταχεία ανάρρωση. Όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται να κάνει καριέρα στην Αθήνα, απάντησε ότι θα εγκατέλειπε τη Θεσσαλονίκη, μόνο αν το δελτίο καιρού που θα παρουσίαζε ήταν διάρκειας 10 λεπτών.


«Για μένα τα 10 λεπτά είναι ακατέβατα. Μόνο τότε μπορώ να πω ότι αποδίδω στη δουλειά μου»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight