Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Την Κυριακή 26/2 στο παλαιό Πτωχοκομείο οι Alcatrash και η Josephine, live

Πάτρα: Την Κυριακή 26/2 στο παλαιό Πτωχο...

Το Last Sunday Carival Party στο Royal θ' αρχίσει στις 21.00 - Στα decks με καρναβαλικά κομμάτια θα είναι οι Νίκος Καβαδάς, Θεόδωρος Πίγκας και Γιώργος Βερροιόπουλος

Η ομάδα του Cotton Club μετά το επιτυχημένο "πάρτι" υποδοχής του νέου έτους μετατρέπει τον εμβληματικό χώρο του παλαιού Πτωχοκομείου (Royal) στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα σε ένα μεγάλο καρναβαλικό live stage και προσκαλεί το κοινό σε ένα πάρτι μασκέ με καλεσμένους τους μοναδικούς ALCATRASH, την μπάντα από την Πάτρα που συμμετέχει στο «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, για πέμπτη συνεχόμενη αποκριά στο πάρτι λήξης του Πατρινού καρναβαλιού.

Μαζί με τους Αlcatrash θα είναι την Κυριακή 26/2/2023 στην Πάτρα & η ιδιαίτερα αγαπημένη τραγουδίστρια του νεαρόκοσμου, η ποπ σταρ Josephine.

Αγαπημένες μουσικές θα μας συντροφεύουν πριν και μετά τα Live με τους Νίκο Καβαδά, Θεόδωρο Πίγκα και Γιώργο Βερροιόπουλο με όλες τις καρναβαλικές και mainsteam επιτυχίες, αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Στις ισόγειες νεοκλασικές αίθουσες του παλαιού Πτωχοκομείου θα βρούμε άνετα και μεγάλα Bar με γνωστούς Bar tenders από τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης που θα μας σερβίρουν τα αγαπημένα μας ποτά και Mojitos ενώ περιμετρικά της σκηνής θα υπάρχουν περιορισμένοι καναπέδες που θα προσφέρουν μια μοναδική καρναβαλική εμπειρία!

Την επιτυχία της βραδιάς υπογράφουν τα αγαπημένα μας Bocas the Bar & Achinos Beach Bar, Pachuco, Playhouse, Bara, το θρανίο, με την οργανωτική εγγύηση της εταιρίας Flash live.

ΕΝΑΡΞΗ : 21.00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 12€

-Bocas the Bar (Ρήγα Φεραίου 39)

-Playhouse (Ρήγα Φεραίου 123)

-Pachuco (Βούρβαχη 1, πλατεία Γεωργίου)

-Bara (Ρήγα Φεραιου 141)

-Goody’s (πλατεία Όλγας)

-Το Θρανίο (πλατεία Αγίας Σοφίας)

-Τρανζίστορ (πλατεία Πυροσβεστείου)

-Public (Ερμού 55)

-Καταστήματα Wind

-MediaMarkt (Veso Mare)

ONLINE ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:

https://www.viva.gr/.../last-sunday-w-joSephine-alcatrash/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture