Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα προθεσμία έλαβε ο πατήρ Αντώνιος για τις 23 Φεβρουαρίου

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα προθεσμία έλαβε ...

Νέα στοιχεία

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο πατέρας Αντώνιος σχετικά με τα όσα του καταλογίζονται για τη δράση του στην Κιβωτό του Κόσμου. Η νέα ημερομηνία της απολογίας είναι η 23η Φεβρουαρίου, καθώς ενσωματώθηκαν στην υπόθεση νέα στοιχεία από καταθέσεις από τη δομή στο Βόλο.

Οι συνήγοροι ζήτησαν να τα μελετήσουν και να προετοιμάσουν τις εξηγήσεις.

 Υπενθυμίζεται ότι ο ιερέας έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια και της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και ξυλοδαρμό.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι δέχεται επικοινωνιακό πόλεμο.

Ωστόσο, στο στόχαστρο έχουν μπει και οι λογαριασμοί του καθώς βρέθηκαν μεγάλα ποσά, ενώ διαπιστώθηκε ότι το 2018 υπήρχαν συνολικές καταθέσεις ύψους 150.000 δολαρίων, ενώ τον επόμενο χρόνο, το 2019, οι συνολικές καταθέσεις ήταν 113.000 δολάρια.

 Η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας αναμένεται να διευρυνθεί αν βρεθούν και άλλα ποσά που δεν δικαιολογούνται από την οικονομική επιφάνεια του ίδιου και της πρεσβυτέρας.

Η υποστηρικτική γραμμή του Πατέρα Αντώνιου
Το υπόμνημά του, προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις ενώπιον του δικαστηρίου, θα εκπονηθεί συνολικά από τρεις δικηγόρους και θα βασιστεί σε τρεις πυλώνες: στους ακριβείς χρόνους που τελέστηκαν τα καταγγελλόμενα, τη σχέση που είχε ο πατέρας Αντώνιος με τον 19χρονο που άνοιξε τον «ασκό» των καταγγελιών και το ημερολόγιο κινήσεων της Κιβωτού του Κόσμου.

Εκτός των καταγγελιών του 19χρονου και του 15χρονου για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, στο υπόμνημα του πατέρα Αντώνιου θα πρέπει να υπάρχουν εξηγήσεις και για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες παιδιών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις