Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor: Η Μελίνα Μεταξά έπιασε στα πράσα Βασάλο και Ρουμελιώτη

Survivor: Η Μελίνα Μεταξά έπιασε στα πρά...

Δείτε βιντεο

Εκνευρισμένος ήταν απόψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor καθώς σε μία «έφοδό» του στο δάσος, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τα άγρυπνα μάτια της Μελίνας Μεταξά.

Μόνο που στο φευγιό του από την καλύβα δεν ήταν ολομόναχος, αλλά μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την οποία συζητούν συνεχώς τις εξελίξεις.

«Άλλα με πειράζουν στην Μελίνα, η ανακατωσούρα, αυτός είπε αυτό, ο άλλος είπε το άλλο, ένας κύκλος να ανακατεύονται τα πάντα, η παρακολούθηση την μέρα και τη νύχτα που πάει αυτός κι εκείνος. Αυτά με ενοχλούν. Θέλει να τα ξέρει όλα και μετά να τα μεταφέρει κι είναι λάθος. Κράτα για τον εαυτό σου και παίξε στρατηγικά. Δηλαδή τι κάνεις; Αυτό που βλέπεις που κάνω, το μεταφέρεις στον άλλον; Δεν ξέρω. Σηκώθηκα το βράδυ τρεις η ώρα κι ήταν πάλι οκλαδόν και είδα δυο μάτια να με κοιτάνε με την πανσέληνο. Τρόμαξα» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor.

«Θα είμαι ειλικρινής. Η Μελίνα τον τελευταίο καιρό φέρεται λίγο περίεργα. Νιώθω ότι στο προηγούμενο συμβούλιο με ψήφισε επειδή κάνω πιο κοντινή παρέα με τον Κωνσταντίνο. Νιώθω, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό το πράγμα που ξεστόμισα. Επειδή ο Κωνσταντίνος και η Μελίνα ήταν γενικά πιο κοντά, γνωρίζονταν απ’ έξω, μετά ήρθα πιο κοντά του και είναι λίγο σαν να της έφαγα τη θέση με κάποιο περίεργο τρόπο. Με τον Κωνσταντίνο είμαστε ξεκάθαρα φιλαράκια, επικοινωνούμε και μιλάμε για την έξω μας ζωή, τον Σάκη, την Ευρυδίκη, μιλάμε για όλα αυτά. Νιώθω ότι έφαγα καποιανής τη θέση» είπε από την μεριά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την Μελίνα Μεταξά στο Survivor.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight