"Είμαστε φίλοι και μέχρι εκεί» ανέφερε ο τραγουδιστής"
Ο Ζαφείρης Μελάς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις συνεργασίες του με τον Γιάννη Πάριο και τον Πασχάλη Τερζή.
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αρχικά, αναφέρθηκε στους νέους καλλιτέχνες που βγαίνουν από τηλεοπτικά ριάλιτι.
«Όλα τα παιδιά ψάχνουν την τύχη τους. Καλά κάνουν, γιατί από κάπου προσπαθούν να ξεκινήσουν. Μακάρι να πάνε μπροστά», δήλωσε.
Αναφέρθηκε επίσης, στην καριέρα του και δήλωσε πως δεν έχει κανέναν απωθημένο. «Δεν είμαι από αυτούς. Πάντα λέω "ευχαριστώ τον Θεό" που έφτασα εδώ που έφτασα και μου δόθηκαν όσα μου δόθηκαν», σημείωσε.
Στη συνέχεια, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Πάριο, την οποία και χαρακτήρισε «άψογη». «Ο Γιάννης Πάριος εκτός από καλλιτέχνης, είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Τον σέβομαι κι είναι φίλος μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τέλος, αναφέρθηκε στον Πασχάλη Τερζή. «Μιλάμε κάπου κάπου, αλλά δεν είμαστε πολύ κοντά. Ζει το δράμα του και δεν θέλω να τον ενοχλώ. Είμαστε φίλοι και μέχρι εκεί», κατέληξε.
Ειδήσεις Τώρα
Σοκ στη Ρόδο: 17χρονος απήγαγε και βίασε 13χρονη με προτροπή του πατέρα του
Σεισμός στην Τουρκία: Άκαρπες οι έρευνες της ΕΜΑΚ για την ανεύρεση της 24χρονης που είχε στείλει sms
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr













