Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεθώνη: Άλυτο μυστήριο η εξαφάνιση του ζευγαριού Αμερικανών

Μεθώνη: Άλυτο μυστήριο η εξαφάνιση του ζ...

Αγνοούνται από τα τέλη Ιανουαρίου

Κανένα ίχνος του ηλικιωμένου ζευγαριού Αμερικανών που αγνοείται εδώ και ημέρες στη Μεθώνη, δεν μπορούν να εντοπίσουν οι Αρχές.

Συγκεκριμένα οι David Harisson Robinson και Lukretia Robinson παραμένουν «άφαντοι» από τα τέλη Ιανουαρίου, ενώ οι συγγενείς τους και συγκεκριμένα η κόρη τους υποστηρίζει πως έχουν αυτοκτονήσει.

 «Οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση», έγραψε χαρακτηριστικά η Lucretia Robinson, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει αυτόν τον ισχυρισμό.

Σύμφωνα με το Silver Alert που έχει εκδοθεί από την «Γραμμή Ζωής», το ζευγάρι αναχώρησε από το σπίτι του στις 23 Ιανουαρίου 2023 με πιθανό προορισμό τη Μονεμβασιά Λακωνίας και έκτοτε αγνοείται.

Οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη όμως συνεχίζουν να είναι άκαρπες.

Η τελευταία επικοινωνία
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί με το ζευγάρι στις αρχές του Φεβρουαρίου ήταν μία γυναίκα που φέρεται να τους πρόσεχε, η οποία όμως δεν είχε νέα του ζευγαριού για μέρες και επισκέφθηκε εκ νέου το σπίτι, χωρίς να τους βρει εκεί.

Καθώς διαπίστωσε πως έλειπε και το αυτοκίνητό τους ενημέρωσε την κόρη των ηλικιωμένων η οποία απευθύνθηκε στην αστυνομία που ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό τους, που είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Από τις Αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Η ανάρτηση της κόρης:
«Από σήμερα, οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι). Βρίσκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη- δεν ξέρω πού πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους χρειάζομαι

τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική. Όσο περιμένω, δεν θέλω ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ή ΟΙΚΤΟ! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ να ακούσω καλά πράγματα από τις ζωές σας, και πάρα πολλές φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων. Όλες τις φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων. Προετοιμάζομαι για ψυχική και συναισθηματική κατάρρευση όταν τους βρούμε και βγάλουμε από τη μέση τον τεράστιο όγκο της γραφειοκρατίας σε δύο χώρες, αλλά μέχρι τότε πρέπει να μείνω συγκεντρωμένη.

TLDR: η ζωή είναι χάλια, δώστε μου φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων για να συνεχίσω».

Η δεύτερη ανάρτηση
Την Δευτέρα η κόρη του ζευγαριού που αγνοείται έκανε μία νέα ανάρτηση, αναζητώντας δικηγόρο για να αναλάβει την διαθήκη των γονιών της:

«Κάποιες συστάσεις για δικηγόρο κληρονομιάς; Η διαθήκη είναι πολύ απλή και αφήνει τα πάντα σε μένα, αλλά με περιουσία τόσο στην Ουάσιγκτον όσο και στην Ελλάδα θέλω να βεβαιωθώ ότι το κάνω σωστά. Έχω γκουγκλάρει και έχω βρει επιλογές, αλλά αναρωτιόμουν αν κάποιος από την κοινότητα έχει προσωπική θετική εμπειρία με κάποιον που θα συνιστούσε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις