Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη σε Καλάβρυτα, Ακράτα και Αιγείρα - Έκλεισε η επαρχιακή οδός Πούντας Καλαβρύτων

Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία την Πέμπτ...

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων, όπως επίσης σε Ακράτα και Αιγείρα του Δήμου Αιγιάλειας την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και των κινδύνων που δημιουργούνται για τις μετακινήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών, προς και από τις σχολικές μονάδες.

Έκλεισε η επαρχιακή οδός Πούντας Καλαβρύτων

  Eκλεισε εξαιτίας χιονοθύελλας, η Επαρχιακή Οδός Πούντας – Καλαβρύτων .

Σύμφωνα με την αστυνομία της Πάτρας, διακόπηκε πλήρως η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων, λόγω χιονοπτώσεων. Η εν λόγω επαρχιακή οδός συνδέει τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών με την περιοχή των Καλαβρύτων.

Η διακοπή θα ισχύει έως τις πρωινές ώρες που θα είναι δυνατός ο αποχιονισμός του οδοστρώματος από τα συνεργεία.

 Ο οδικός άξονας Πατρών – Καλαβρύτων μέσω Χαλανδρίτσας είναι ανοικτός και χωρίς προβλήματα χιονιού. Οι αρχές όμως, εφιστούν την προσοχή στους οδηγούς λόγω παγετού.
 

 

Επίσης

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη


Την προσοχή στον παγετό εφιστά ο Σάκης Αρναούτογλου, κυρίως τη νύχτα και νωρίς το πρωί σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα, στην πρόγνωσή του για τον καιρό την Πέμπτη.

Σε παραθαλάσσιες αλλά και σε ορεινές-ημιορεινές περιοχές όπου χιόνισε, κατά τη διάρκεια της Πέμπτης ήλιος θα λιώνει τα χιόνια, τα οποία θα παγώνουν όμως πάλι κατά τη διάρκεια της νύχτας, δημιουργώντας επικίνδυνες συνθήκες για τους οδηγούς.

Στην ανατολική Θεσσαλία, στη βορειοανατολική Στερεά και στη Βόρεια Εύβοια θα σημειώνονται οι πιο δυνατές μπόρες χιονιού και το επόμενο 24ωρο, ενώ στην Κρήτη και στις Κυκλάδες τα φαινόμενα θα πάρουν πιο τοπικό χαρακτήρα με χιονοπτώσεις πάνω από τα 500-600 μέτρα υψόμετρο. Στην κεντρική και ανατολική Στερεά καθώς επίσης και στην ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε κάποιες μπόρες χιονόνερου.
Προς το απόγευμα τα φαινόμενα θα έχουν τάση εξασθένησης.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στη βόρεια Ελλάδα και συννεφιά στην υπόλοιπη χώρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις