Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η πρόταση ΑΪβαλή για την προώθηση της υγιούς ανάπτυξης της περιοχής

Η πρόταση ΑΪβαλή για την προώθηση της υγ...

Στην κοπή της πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Mια ενδιαφέρουσα πρόταση υπέβαλε κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής. Αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του:
"Πρόκειται για ένα Επιμελητήριο με το οποίο βρισκόμαστε συνεχώς σε άμεση συνεργασία και το οποίο τα τελευταία χρόνια, υπό τη Διοίκηση του Γιώργου Παππά, γίνεται όλο και πιο δραστήριο και παρεμβατικό.
Προτείναμε κατά το χαιρετισμό μας να θεσμοθετήσουμε ένα μηχανισμό ο οποίος θα αποτελείται από το Τεχνικό, το Οικονομικό, το Γεωτεχνικό και το Εμπορικό-Βιομηχανικό Επιμελητήριο, καθώς και από το Δικηγορικό Σύλλογο, με σκοπό την προώθηση της υγιούς ανάπτυξης της περιοχής, τον οποίο κατόπιν της θετικής ανταπόκρισης που υπήρξε, θα δρομολογήσουμε σύντομα.
Η πόλη μας και η ευρύτερη περιοχή μας θα πρέπει να αλλάξει την οπτική γωνία από την οποία βλέπει το μέλλον της, πράγμα που θα μας οδηγήσει να εξελίξουμε την πόλη μας, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να σταματήσουμε να χάνουμε τους νέους από τον τόπο μας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις