Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κοπή Πρωτοχρονίατικης πίτα από την παράταξη "Νέα συμπόρευση για τον Ερύμανθο" -ΦΩΤΟ

Κοπή Πρωτοχρονίατικης πίτα από την παράτ...

Την Παρασκευή

Το βράδυ της Παρασκευής, 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου Φαρρών, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο ».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσία των δύο ιερέων,του π.Θεόδωρου Παπαδόπουλου,ιερέα του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου Φαρρών και του π.Γρηγορίου Λουμπαρδέα,ιερέα του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Σταροχωρίου.Οι ιερείς,αφού ευλόγησαν τη βασιλόπιτα,έδωσαν εγκάρδιες ευχές σε όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν κατακλύσει την αίθουσα του πνευματικού κέντρου.

 

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της παράταξης κ.Διαμαντής Κανελλόπουλος δίνοντας ευχές για υγεία,δύναμη,δημιουργικότητα και ευημερία. Mίλησε για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, για τον τόπο εκείνον που με την καθημερινή του παρουσία τα τελευταία χρόνια δίνει τον δικό του αγώνα, ώστε ο Ερύμανθος να γίνει μια περιοχή που δε θα συμβιβάζεται με το λίγο,αλλά θα αναζητά το πολύ. 

Τέλος, τους ευχαρίστησε όλους μαζί μα και τον καθένα χωριστά, για την τόσο συγκινητική συμμετοχή στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Συγκινητική,όχι μόνο , γιατί κυριολεκτικά η αίθουσα του πνευματικού κέντρου πλημμύρισε από κόσμο, αλλά πλημμύρισε από την τόσο έκδηλη αγάπη, τις καρδιακές ευχές , τα συναισθήματα χαράς,τα θερμά λόγια και την υποστήριξη πάρα πολλών συνδημοτών.

Η συγκεκριμένη βραδιά δεν ήταν τίποτα άλλο από πυροδότηση των προσπαθειών που κάνει η παράταξη για τον Ερύμανθο της καρδιάς της!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις