Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διαμαντής Κανελλόπουλος: Για άλλη μια φορά, η Δημοτική Αρχή Ερυμάνθου, λειτουργεί με γνώμονα τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές

Διαμαντής Κανελλόπουλος: Για άλλη μια φο...

Η ανακοίνωση για το κοινωνικό τιμολόγιο του Δήμου Ερυμάνθου

Ο Διαμαντής Κανελλόπουλος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ερυμάνθου σε ανακοίνωσή του αναφέρει: 


Για άλλη μια φορά, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ερυμάνθου, λειτουργεί με γνώμονα τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.
Υπόσχεται και τάζει, υλοποιήσιμες και μη υλοποιήσιμες καταστάσεις, απλώς για να ωραιοποιεί τον ρόλο της, όπως αυτή για το κοινωνικό τιμολόγιο που έγινε καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους.
Η Παράταξή μας υπερψήφισε την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ερυμάνθου, κάτι που αποκρύπτεται, να παραμείνουν σταθερά τα ανταποδοτικά τέλη για το 2023 και να εφαρμοστεί κοινωνικό τιμολόγιο για τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού. Βέβαια οφείλουμε να καταθέσουμε πως κοινωνικό τιμολόγιο για τις οικογένειες των πολύτεκνων και των ατόμων με αναπηρία υπήρχε και τα προηγούμενα χρόνια. Δεν καταλαβαίνουμε , γιατί εντάσσονται στον απολογισμό του κ.Μπαρή. Αυτό γινόταν και με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και θα συνεχίσει να γίνεται και μετά με οποιαδήποτε άλλη.
Επίσης ο κ. Μπαρής στην εισήγησή του πρόσθεσε με προχειρότητα να μπουν σε κοινωνικό τιμολόγιο οι οικογένειες των τρίτεκνων, ατόμων με αναπηρία , των απόρων και οι μονογονεϊκές. Προχειρότητα, γιατί δεν είχαν συλλεχθεί πληροφορίες για τον αριθμό αυτών των οικογενειών, αλλά και το πιθανό χρηματικό κόστος με την εφαρμογή της πρότασής του.

Αξίζει να τονίσουμε ότι οι οφειλές του Δήμου, προς τη ΔΕΗ, έχουν ανέλθει στο ύψος των 600.000 ευρώ περίπου…
Να υπενθυμίσουμε, γιατί ίσως διαφεύγει στον κ. Μπαρή, ότι η σωστή διαχείριση των οικονομικών ενός Δήμου, θα πρέπει να είναι πρωταρχικό μέλημα του Δημάρχου και όχι να τη θυσιάζει στον προεκλογικό βωμό των υποσχέσεων και των δωρεών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις