Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνάντηση με εργαζόμενους που πλήττονται από την τιμολογιακή πολιτική της Γέφυρας είχε ο Κ. Πελετίδης

Συνάντηση με εργαζόμενους που πλήττονται...

Οι εργαζόμενοι, πολλοί από τους οποίους πληρώνουν το 1/3 του μηνιαίου εισοδήματός τους στα διόδια διέλευσης της Γέφυρας μίλησαν για τις επιπτώσεις στην εργασιακή & προσωπική τους ζωή

Συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με εργαζόμενους που πλήττονται από την τιμολογιακή πολιτική και τις αυξήσεις που επιβάλλει η εταιρεία Γέφυρα Α.Ε., σε όσους χρησιμοποιούν καθημερινά τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου για να πηγαίνουν στη δουλειά τους, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2023 στο Δημαρχείο της οδού Μαιζώνος.

Στη συνάντηση, ήταν παρούσα και η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Αναστασία Τογιοπούλου.

Στη συνάντηση αυτή όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι ξεκαθάρισαν ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από τη «λύση» και τις δήθεν μειώσεις που εξήγγειλαν η Κυβέρνηση και η εταιρεία. Εξήγησαν αναλυτικά, ότι ο τρόπος με τον οποίο η Γέφυρα θα προβαίνει στις χρεώσεις του νέου προγράμματος ανά διέλευση, όχι μόνο δεν το καθιστά  φθηνότερο από το αντίστοιχο e-pass του 2022, αλλά επί της ουσίας θα είναι ακριβότερο.

Δήμαρχος Πατρέων: Ζητά συνάντηση με Δημάρχους για τα διόδια της Γέφυρας

Οι εργαζόμενοι, πολλοί από τους οποίους πληρώνουν το ένα τρίτο του μηνιαίου εισοδήματός τους στα διόδια διέλευσης της Γέφυρας Α.Ε., μίλησαν για τις επιπτώσεις που υφίσταται τόσο η εργασιακή, όσο και η προσωπική τους ζωή, λόγω του δυσβάστακτου αυτού κόστους.

Γιώργος Καραγιάννης: Μειώνεται το e - pass της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου

Η συνάντηση κατέληξε στη διαμόρφωση συγκεκριμένων αιτημάτων, τα οποία και θα προωθηθούν με άμεσες ενέργειες απ’ την πλευρά της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας, προς την Κυβέρνηση και όλους τους αρμόδιους φορείς.

Να προσθέσουμε πως ο Γιώργος Καραγιάννης, Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών μετά από σχετική ερώτηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημ. Κωνσταντόπουλου, ανέφερε ότι το κόστος για το e-pass για το οποίο βγήκαν τόσες και τόσες ανακοινώσεις πέφτει από τα 295 ευρώ στα 232 ευρώ.

Από 242 ευρώ που ήταν το 2022 είχε πάει στα 295 μετά την αύξηση από 1-1-2023 & μετά την επικοινωνία του υπουργείου με τη Γέφυρα, το e-pass για τους εργαζόμενους διαμορφώνεται στα 232 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις