Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο

Πάτρα: Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου συναντήθ...

Παρέστη και στον εσπερινό για την εορτή της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα

Συνάντηση με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο είχε την Πέμπτη 26/1/2023 ο Πρόεδρος της «Πατριωτικής Ενώσεως» Πρόδρομος Εμφιετζόγλου. 

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ενημέρωσε τον Μητροπολίτη Πατρών για τις αρχές της Πατριωτικής Ενώσεως και του προσέφερε την ιδρυτική της διακήρυξη. Επί τάπητος τέθηκαν τα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα της χώρας μας.

Ακολούθως ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως κ. Εμφιετζόγλου μετείχε στην εορτή ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και στον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό στον νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.  

Όπως ο ίδιος έχει πει στη διάρκεια των περιοδειών του, «δεν είμαστε πολιτικοί, αλλά ούτε και επιχειρηματίες. Είμαστε πάνω απ’ όλα Έλληνες πατριώτες, χριστιανοί ορθόδοξοι. Βλέπουμε την ανάγκη να μαζέψουμε όλους τους Έλληνες χωρίς να υπάρχει περιορισμός αν κάποιος είναι δεξιός, κεντρώος ή αριστερός. Τους καλούμε όλους να έρθουν μαζί μας. Να ξαναφέρουμε πίσω τα άξια παιδιά μας που έφυγαν στο εξωτερικό με τα μνημόνια».

Όπως διαβάσαμε σε παλαιότερη ανάρτηση του σάιτ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η κατασκευαστική εταιρεία του κ. Εμφιετζόγλου Μηχανική κατέρρευσε μέσα στην οικονομική κρίση, από το 2010 αφήνοντας στους πιστωτές της δεκάδες εκατομμύρια ευρώ χρέη ενώ παράλληλα της αφαιρέθηκε το πτυχίο ανάληψης έργων οδηγώντας την εκτός αγοράς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις