Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή! Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στα Επτάνησα

Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή! Επικίνδυνα ...

Η ανάρτηση του μετεωρολόγου

Αγριεύει ο καιρός τις επόμενες ώρες, καθώς σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις ετεωρολογικές προβλέψεις αναμένονται έντονες βροχές και καταιγίδες, αλλά και χιόνια.

Σάκης Αρναούτογλου συστήνει προσοχή με ανάρτησή του στο Facebook.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι επικίνδυνα ειδικά στα Επτάνησα και κυρίως σε Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο με ισχυρές καταιγίδες.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:
«Φίλες και φίλοι καλημέρα!

Mεγάλη Προσοχή στα έντονα αλλά και δυνητικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχές – καταιγίδες) το ερχόμενο 24ωρο και μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στα νότια Επτάνησα και κυρίως στο Νομό Κεφαλληνίας και νομό Ζακύνθου!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

Ισχυρές Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από αργά το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου ( κυρίως στη Ζάκυνθο, την Κεφαλλονιά, τη Λευκάδα και την Ιθάκη), τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά και από τη νύχτα στην Ήπειρο.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, οι οποίες από το βράδυ θα είναι κατά τόπους πυκνές στη δυτική Μακεδονία, στα ορεινά και τα ημιορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο τα 800 μέτρα και πάνω) της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς, της κεντρικής Μακεδονίας (στα δυτικά τμήματα) και της Θεσσαλίας (στα δυτικά και βόρεια τμήματα).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις