Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star: Στον τάκο ο Αιγιώτης Καραγκούνιας -Στη σέντρα το «παράνομο» ζευγάρι

Survivor All Star: Στον τάκο ο Αιγιώτης ...

Δείτε βιντεο

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star αυτής της εβδομάδας, καθώς οι «Μαχητές» ηττήθηκαν με 10-4 από τους «Διάσημους» στο αγώνισμα της ασυλίας και αναγκάστηκαν να ψηφίσουν έναν δικό τους.

Ωστόσο, το θέμα που απασχόλησε ιδιαίτερα το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήταν το «παράνομο» ζευγάρι που... συνελήφθη σε μια καλύβα εκτός ορίων που έχει θέσει η παραγωγή, αλλά και η είσοδος τριών νέων παικτών.

Τρεις παίκτες έχουν φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τρεις αποφάσισε η παραγωγή να φέρει στο νησί. Ο Γιώργος Κόρομι, η Ρία Κολοβού και ο Κρις Σταμούλης έφτασαν στις παραλίες προκειμένου να ενσωματωθούν στις νέες τους ομάδες. Ειδικότερα, ο μεν πρώτος αποτελεί πλέον μέλος των Διασήμων, ενώ οι υπόλοιποι δύο βρίσκονται στην ομάδα των Μαχητών.

Κάποιοι παίκτες στη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου, έκαναν «αγαπούλες» μέσα στη ζούγκλα. Ο λόγος για την Καρολίν Καλύβα και τον Μάριο-Πρίαμο, οι οποίοι τυχαίνει να ανήκουν και σε αντίπαλες ομάδες. Μάλιστα οι δυο τους φάνηκε να αιφνιδιάζονται όταν αντιλήφθηκαν ότι έγιναν… τσακωτοί από την κάμερα. Η παίκτρια της μπλε ομάδας σηκώθηκε και απομακρύνθηκε, άρον άρον, από τα πόδια του παίκτη της κόκκινης ομάδας ενώ εκείνος έδειξε έντονη την ανησυχία στο βλέμμα του όσο κοιτούσε προς το μέρος της κάμερας.

 

«Βλέπω δυο συγκεκριμένους παίκτες να κινούνται καθημερινά, να εξαφανίζονται για ώρες μέσα στη ζούγκλα. Δεν ξέρω τι στήνεται, τι μαγειρεύεται, τι οργανώνεται αλλά εύχομαι να στρώσει στην πορεία. Εύχομαι με την βοήθεια του κόσμου να στρώσει όλο αυτό στην πορεία γιατί δεν μπορεί να παραποιηθεί ένα Survivor με τη σοβαρότητα που έχει. Δεν πεινάμε τζάμπα εδώ ούτε άλλη εκπομπή ερωτικού περιεχομένου παίζουμε. Δεν πρωταγωνιστούμε σε κάτι τέτοιο, πρωταγωνιστούμε στο δυσκολότερο παιχνίδι του κόσμου που πρέπει να είναι ατόφια και απόλυτα δίκαιο» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε σε αυτή τη συνάντηση όταν οι δυο ομάδες βρέθηκαν στο Συμβούλιο.

«Παίκτες αντίπαλης ομάδας δεν μπορούν να παραβρεθούν παρά μόνο στο στίβο μάχης και στα συμβούλια και δεν πρέπει να φεύγουν εκτός ορίων της ζούγκλας που έχει θέσει η παραγωγή. Η Καρολίν Καλύβα και ο Μάριος-Πρίαμος συναντήθηκαν σε καλύβα παλιού survivor που είναι εκτός ορίων», είπε ο παρουσιαστής του Survivor.

Οι δυο τους παραδέχθηκαν ότι συναντήθηκαν σε μια καλύβα εκτός ορίων αλλά δικαιολογήθηκαν πως δεν έκαναν κάτι κακό, ωστόσο τα πλάνα που ήρθαν στη μικρή μας οθόνη τους διαψεύδουν καθώς ήταν ιδιαιτέρως… πικάντικα αφού έδειχναν τον 36χρονο diving instructor των Κοκκινων και την pilates instructor των Μπλε να φιλιούνται και να βρίσκονται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

«Έγινε αυτό, βρεθήκαμε με τον Μάριο κάπου στα όρια των δύο καλυβιών αλλά δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω. Αλλά, ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλο και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μια μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και ήταν μέρα ξεκούρασης. Δεν έχει γίνει άλλες φορές» τόνισε, αρχικά, η Καρολίν Ζακλίν Καλύβα.

Με τη σειρά του, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δήλωσε πως «εάν φύγω από την καλύβα μου σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και μπω στη ζούγκλα είτε για να ψάξω καρύδες είτε αν πετύχω κάποιον, δεν μου λέει κάτι και δεν το θεωρώ ότι ήταν μια παράβαση. Δεν έφυγα ούτε να πάω σε κανένα χωριό ούτε να πάω σε καμιά πόλη ούτε να πάρα φαγητό. Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά μαζί της. Τα άλλα τα παιδιά είναι φίλοι μου και δεν χρειάζεται να έρθω και με όλους κοντά. Δεν θα φύγουμε από δω και θα έχω άλλους σαράντα καινούργιους φίλους»

Η Ασημίνα όμως φρόντισε να βάλει… φωτιά όταν πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στον σύντροφό της Καρολίν που τυχαίνει και είναι φίλος της.

«Τα προσωπικά μου ζητήματα εδώ πέρα νομίζω πως δεν αφορούν κανέναν οπότε δεν θα ήθελα να μιλήσω καν. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόσβαση προς τα έξω, νομίζω πως τελειώνει η κουβέντα εδώ» πρόσθεσε η παίκτρια της μπλε ομάδας με αφορμή την δήλωση που έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για την προσωπική της γνωριμία με τον Μπο.

Οι υπόλοιποι παίκτες έκριναν πως δεν ήταν σωστό δυο αντίπαλοι να συναντηθούν εκτός ορίων, ενώ τον λόγο πήρε και ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι και αυτός συναντάει την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Γιώργος Λιανός έκανε στους τέσσερις «παράνομους» παίκτες σύσταση να μην ξανασυμβεί γιατί θα υπάρξει ποινή και στη συνέχεια έστειλε τους μπλε στην κάλπη να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο τους.

Έτσι, μετά από ένα νέο κύμα έντασης που προκλήθηκε στους μπλε κυρίως προς το πρόσωπο του Τάκη Καραγκούνια, ο Γιώργος Λιανός καταμέτρησε τις ψήφους και στο «ντέρμπι» ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Τάκη Καραγκούνια… νικητής αναδείχθηκε ο μισθοφόρος, ο οποίος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι΄ αυτή την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight