Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor: Χαμός με τους δύο παίκτες που φιλιούνται στο στόμα

Survivor: Χαμός με τους δύο παίκτες που ...

Αντιδράσεις εντός και εκτός παιχνιδιού

Με καταιγιστικές εξελίξεις επιστρέφει το Survivor αυτήν την Κυριακή στον ΣΚΑΙ. Δύο γεγονότα θα ταράξουν τις ισορροπίες, η άφιξη των τριών παικτών και τα τρυφερά ενσταντανέ ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα.

 Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες βλέπουμε ορισμένους παίκτες να απορούν που χάνονται μέσα στην ζούγκλα και ξαφνικά ένα μακρινό πλάνο που οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Ο Σπύρος Μαρτίκας γίνεται έξαλλος κι αναφέρει: «Δεν πεινάμε τσάμπα εδώ κι ούτε άλλο παιχνίδι ερωτικού περιεχομένου παίζουμε¨.

Στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, ο Γιώργος Λιανός κάνει αυστηρή προειδοποίηση για τους κανόνες του παιχνιδιού και η Καρολίνα αναφέρει πως έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Μάριο. Η τοποθέτηση του Γιώργου Λιανού αφήνει ερωτηματικά για τι θα γίνει σε περίπτωση που επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

 

«Δεν σεβάστηκαν τίποτα, νόμιζα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι είχε μπέσα»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα ο Μπο. Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, μίλησε και για το τρέιλερ, στο οποίο βλέπουμε την σύντροφό του, την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, να φιλιέται με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Επειδή είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες, εκτιμώ πολύ το ότι ήρθες. Όπως επίσης θα εκτιμούσα και αν δεν ερχόσουν, θα ήταν κατανοητό, αλλά το θεωρώ από τη μεριά σου…», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Ο Μπο είπε στη συνέχεια: «Η λογική λέει να μην το κάνεις, αλλά έδωσα το λόγο μου και δεν τον αθετώ ποτέ. Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου, αλλά δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα. Συμβαίνουν αυτά, απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Είναι πολύ άβολο, είναι άσχημο, κάτι που σε στεναχωρεί. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εκστρατεία να βοηθήσω τον άνθρωπό μου και ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα».

Μετά την προβολή του τρέιλερ, ο Μπο είπε: «Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του έχει μπέσα. Πριν φύγουν, είχαν έρθει κοντά και ο Μάριος… θα μου την πρόσεχε. Κι επίσης ούτε αυτός είναι μόνος του στη ζωή.

Ήμουν σίγουρος ότι η Καρολίνα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το παιδί που παρέδωσα στην Acun Medya, δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω αυτή τη στιγμή. Δεν έχει γίνει παρεξήγηση, το είδα με τα μάτια μου.

Είναι ένα τεράστιο λάθος που έκαναν και οι δύο προς τον εαυτό τους πρώτα. Δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω, δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους. Μίλησα με την οικογένειά της Καρολίνας και οι ίδιοι δεν μπορούν να το πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Σαφώς και θέλω να ακούσω τι έχει να μου πει η Καρολίνα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight