Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Αλέξης Κούγιας στο σπίτι του φερόμενου ως ψευτογιατρού- «Δεν έχει ούτε ένα ευρώ ο 66χρονος», λέει

Ο Αλέξης Κούγιας στο σπίτι του φερόμενου...

Μίλησε στους δημοσιογράφους

Στο σπίτι του 66χρονου φερόμενου ως ψευτογιατρού που κατηγορείται για το θάνατο 5 ατόμων βρέθηκε το πρωί ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. 

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στους δημοσιογράφους λέγοντας πως πήρε το φάκελο την υπόθεσης. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές αν θα αναλάβει την υπόθεση. Ωστόσο, ο ίδιος είπε πως σε περίπτωση που αναλάβει τον φερόμενο ως ψευτογιατρό θα ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι έχουν διαρρεύσει στοιχεία της προανάκρισης, καθώς όπως εξήγησε είναι μια μυστική διαδικασία η οποία είναι σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής δεν έχει σχηματιστεί καν δικογραφία.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε στους δημοσιογράφους: «Είχαμε ραντεβού στο γραφείο μου σήμερα, μου τηλεφώνησε ότι είναι αδύνατο να έρθει γιατί έξω από το σπίτι του υπάρχουν κανάλια, κάμερες, δημοσιογράφοι και δεν θέλει να υποστεί τη δοκιμασία. Αναγκάστηκα να έρθω εγώ τώρα, όμως θέλω να σας παρακαλέσω, διότι η Ελλάδα δεν είναι Ουγκάντα, δεν είναι τριτοκοσμικό κράτος είναι κράτος δικαίου. Διεξάγεται προανάκριση η οποία είναι μυστική».

«Αυτή τη στιγμή διαρρέουν στοιχεία μιας υπό δημιουργία δικογραφίας. Διεξάγεται προανάκριση, δεν υπάρχει δικογραφία, δεν έχει φτάσει καν στα χέρια εισαγγελέα. Η υπόθεση είναι στα χέρια των αστυνομικών που διεξάγουν την προανάκριση. Αυτή η παρανομία, εφόσον αναλάβω διότι δεν έχω αναλάβει την υπόθεση ακόμα, θα τιμωρηθεί παραδειγματικά», πρόσθεσε.

O ίδιος είπε πως η όλη υπόθεση έχει ξεκινήσει από μία γυναίκα η οποία είχε κάνει αγωγή και παλαιότερα: «Μου εξήγησαν από που ξεκίνησε όλη η ιστορία, μου είπαν ότι πίσω από όλη αυτή την ιστορία βρίσκεται μια κυρία, η οποία χρόνια εργάζεται σε δημόσιες θέσεις και η οποία πριν λίγα χρόνια είχε ξεκινήσει μια διαδικασία εις βάρος του που απερρίφθη και του δήλωσε ότι εγώ θα σε καταστρέψω. Μου είπαν ότι είναι κομματικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος».

Αναφέρθηκε και στο σπίτι του ψευτογιατρού λέγοντας πως δεν ισχύουν όσα γράφτηκαν, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα σπίτι εκτός σχεδίου, «ένα φτωχόσπιτο» που δεν ξεπερνά τα 100 τμ: «Όταν μας καλέσει η αστυνομία να δώσουμε εξηγήσεις στην προανάκριση, θα δώσουμε όλη την εικόνα. Είναι ένα φτωχόσπιτο που δεν ξεπερνά τα 100 τετραγωνικά. Το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο τους είναι αυτό, δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ σε καταθέσεις, το αυτοκίνητο που έχουν και χρησιμοποιούν είναι ένα μοντέλο του 1999».

Αποκάλυψε πως έχει έναν μακρύ κατάλογο ανθρώπων που είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν υπέρ του 66χρονου, ο οποίος είναι φυσιοθεραπευτής. Υποστήριξε ότι ο ίδιος ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μεγάλη ομάδα μπάσκετ, και συγκεκριμένα του Ολυμπιακού, ενώ υπάρχουν φωτογραφίες με διάσημους αθλητές.

Για τον γιατρό από τη Γερμανία που θεωρείται συνεργός του 66χρονου, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι αυτός έψαξε και τον βρήκε γιατί είναι από τους καλύτερους φυσιάτρους στην Ελλάδα: «Ο γιατρός ο Γερμανός, ο οποίος σύμφωνα με αυτά που δημοσιοποιούν είναι ο συνεργάτης του, είναι επίλεκτος γιατρός στη Γερμανία».

Σημείωσε, δε, πως ο 66χρονος έχει χρόνια να εργαστεί, είναι ταλαιπωρημένος γιατί έπασχε από καρκίνο, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν έχει μαντίλι να κλάψει» και η αμοιβή του, εφόσον τον αναλάβει, θα δοθεί από ασθενείς του που προσφέρθηκαν να τον βοηθήσουν μόλις έμαθαν για την υπόθεση. 

«Αυτή η εικόνα των χιλιάδων ευρώ δεν υπάρχει πουθενά και αυτοί που τα λένε θα κληθούν να τα αποδείξουν. Περιμένω την κλήση από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης για να δώσουμε εξηγήσεις, γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κλήση ούτε για να κληθεί ως ύποπτος» τόνισε.

πηγη: newsit

Διαβάστε επίσης: 

Ζευγάρι ομοφυλόφιλων εξέδιδε τους υιοθετημένους γιους του σε κύκλωμα παιδεραστών

Δραχμές: 500 εκατομμύρια ευρώ φυλάνε οι Έλληνες στα σεντούκια

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Παραδίδεται το λάβαρο- Η μεγάλη γιορτή αρχίζει- ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις