Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

DEAL: Η Εύα από τα Καλάβρυτα «τίναξε» την μπάνκα στον αέρα-ΒΙΝΤΕΟ

DEAL: Η Εύα από τα Καλάβρυτα «τίναξε» τη...

Κέρδισε 29.000 ευρώ

Η Εύα (Ευδοκία) Χαραλαμποπούλου με καταγωγή από τα Καλάβρυτα (Φίλια Καλαβρύτων) πήγε στο Deal και τίναξε την μπάγκα στον αέρα! Η Εύα κατάφερε να βγάλει εκτός παιχνιδιού όλα τα κόκκινα ποσά και να διατηρήσει μέσα τα κίτρινα που είναι τα υψηλότερα! Το τελευταίο κόκκινο ποσό που πέταξε έξω ήταν τα 5 ευρώ με την Εύα να βάζει τα κλάματα και τον Χρήστο Φερεντίνο να φωνάζει: «Δεν έχει γίνει ξανά»!
Στο τέλος του παιχνιδιού η Εύα είχε απομείνει με τις 3.000 ευρώ και τις 60.000 ευρώ, αλλά επέλεξε να δεχθεί την τεράστια προσφορά του τραπεζίτη και να του αποσπάσει το πολύ μεγάλο ποσό των 29.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως έφτασε στην απόφαση αυτή αφού πήρε τη συμβουλή του πατέρα της και των συμπαικτών της και όπως αποδείχθηκε έκανε πολύ καλά αφού το ποσό που είχε η βαλίτσα της ήταν το μικρότερο. Στο κουτί της ειχε τα 3.000 ευρώ!
Στόχος της, όπως η ίδια είπε, ήταν να κερδίσει αρκετά χρήματα που θα της επιτρέψουν να ανοίξει ένα κατάστημα με ρούχα, ώστε να επεκτείνει το e shop που διατηρεί. Και τελικά τα κατάφερε.

πηγη: kalavrytanews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight