Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Άρχισαν να ψάχνουν στολές για τα πάρτι- Τι προτιμούν μικροί και μεγάλοι

Πάτρα: Άρχισαν να ψάχνουν στολές για τα ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Sonic, spiderman, batman, flash στα... επάνω τους

Εν αναμονή της Τελετής Έναρξης του Καρναβαλιού και οι Πατρινοί δειλά δειλά κάνουν τις πρώτες ερευνητικές τους κινήσεις για τις αποκριάτικες στολές τους. Φτάνει η ώρα που θα βγάλουν τις… συμβατικές τους ενδυμασίες και θα περάσουν στον «κόσμο» του καρναβαλιού. Οι μικροί προτιμούν τις στολές που είναι της μόδας, ενώ οι μεγαλύτεροι τις πιο κλασσικές.

Μιλώντας στο thebest.gr, o Νίκος Μενούνος, υπεύθυνος καταστήματος πωλήσεων καρναβαλικών στολών, αναφέρει: «Η κίνηση έχει ξεκινήσει σιγά σιγά, κυρίως στις παιδικές στολές αλλά και σε αξεσουάρ που τα προτιμούν περισσότερο οι μεγαλύτεροι ηλικιακά.  Τα παιδιά προτιμούν ό,τι είναι επίκαιρο δηλαδή τους sonic, spiderman, batman, flash. Γενικά υπάρχει ένα ενδιαφέρον, ψάχνουν, παίρνουν εικόνες και προετοιμάζονται για τα πάρτι λόγω του ότι φέτος το καρναβάλι θα είναι μικρής διάρκειας και μετά από τρία χρόνια αποχής αναμένεται να είναι δυνατό. Πρώτα απ’ όλα όμως, όλοι περιμένουμε την Τελετή Έναρξης για να δοθεί το σύνθημα».

Η Μάιρα Παπαδοπούλου, υπεύθυνη καταστήματος με πωλήσεις αλλά και ενοικιάσεις στολών, λέει στο thebest.gr: «Αυτή τη χρονική στιγμή, που όλοι περιμένουν την τελετή έναρξης για να ξεκινήσουν τα πάρτι, τα πράγματα είναι ακόμα μαζεμένα. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αναμένουμε να δουλέψουμε. Ίσως προτιμήσουν στολές πληρωμάτων, στις ενοικιάσεις και στις πωλήσεις είμαστε λίγο πιο περιορισμένοι φέτος». Σε ό, τι αφορά, τις στολές που ως επί το πλείστον προτιμούν οι πατρινοί, οι ενήλικες, κυρίως οι άνδρες, δεν τους πολυενδιαφέρει το θέμα της στολής, θέλουν απλά μια και να πάνε να διασκεδάσουν. Τα παιδιά ακολουθούν την μόδα όπως για παράδειγμα ο Χάρι Πότερ. Από ‘κει και πέρα είναι οι κλασσικές στολές, της σπανιόλας , της χανούμισσας, του ινδού».

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Οι διαδρομές του τελάλη ενόψει της τελετής έναρξης του Καρναβαλιού το Σάββατο

Δημήτρης Δριβίλας: Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για το Δήμο Ερυμάνθου - Απέναντι στον Θ. Μπαρή αν και από τον ίδιο πολιτικό χώρο

Αντίο στον Στέφανο Πετσάλη, πρωτεργάτη του Καρναβαλικού Κομιτάτου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις