Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο σύλλογο «Ζωή Γλυκιά»

Πάτρα: Γενική Συνέλευση και εκλογές για ...

Θα γίνουν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αγοράς Αργύρη

Μετά τη συνεδρίαση που έλαβε χώρα την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2023  και ώρα 16:00, στα γραφεία του συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή Γλυκιά», στην Πάτρα, στην Ακτή Δυμαίων 5, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και η Ελεγκτική Επιτροπή, αποφάσισαν ομόφωνα να συγκαλέσουν τα μέλη του συλλόγου σε Γενική Συνέλευση και να προχωρήσουν σε εκλογή εφορευτικής επιτροπής ώστε να διεξαχθούν αρχαιρεσίες  για την ανάδειξη  νέου  Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, σύμφωνα με τον άρθρο 16 του καταστατικού –Γενικές Αρχαιρεσίες –Εκλογές καθώς λήγει η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου & Ελεγκτικής Επιτροπής.

Η Γενική Συνέλευση προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου  2023 και ώρα  17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αγοράς Αργύρη, στην οδό Αγ. Ανδρέου 12.

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν με το τέλος της Γενικής Συνέλευσης και έως τις 19:00 .

*Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα όσον αφορά στις εκλογές θα πρέπει  αρχικά να έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους στο σύλλογο (εάν υπάρχουν) και να καταθέσουν αίτηση υποψηφιότητας, την οποία θα βρίσκουν στα γραφεία του συλλόγου έως την 1η Φεβρουαρίου και ώρα 17:00- 19:00 μ.μ. στο γραφείο του συλλόγου στην Ακτή Δυμαίων 5, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6934030028.

Την σχετική ανακοίνωση απέστειλε η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας, Βασιλική Γούλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις