Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Tessera - «Μαγαζί με χαρακτήρα» σε new retro σκηνικό

Tessera - «Μαγαζί με χαρακτήρα» σε new r...

Δοκιμάσαμε αυθεντική Pizza sobrasada με σπανιόλικη, λάτιν καταγωγή και βασικό υλικό το σαλάμι τσορίθο

Τo ατμοσφαιρικό Τessera (τέσσερα δηλαδή ιταλιστί) κλείνει αυτή τη σαιζόν τα 4 χρόνια του. Κατοικοεδρεύει στην οδό Πατρέως, ανάμεσα στην κάτω και την άνω πόλη, εκπροσωπώντας αυτό που λέμε «μαγαζί με χαρακτήρα» σε new retro σκηνικό. Μινιόν και αγαπησιάρικο, είναι εμπνευσμένο από το style των ανεξάντλητων ευρωπαικών μπιστρό, οπότε είναι εμφανείς οι γαλλικές και ιταλικές του αναφορές.

Έχει σχεδιαστεί για να αποπνέει με μιας οικειότητα και σύμφωνα με τον εμπνευστή του, γνωστό πατρινό επιχειρηματία Κώστα Σακκή «Εδώ χωράει πάντα άλλος ένας, είναι ένα στέκι για φίλους».
Φέτος, το Tessera κάνει επανεκκίνηση καθώς οι προηγούμενες χρονιές λόγω της πανδημίας και γενικότερα των δύσκολων συνθηκών στην εστίαση δεν επέτρεπαν «κανονική» λειτουργία. Διανύει λοιπόν μια πολλά υποσχόμενη καινούρια περίοδο αναγέννησης με το κοινό να ανταποκρίνεται με μεγάλο ενθουσιασμό. Ενας super fun, χαρούμενος συνωστισμός παρατηρείται γύρω από το άκρως επιδραστικό μπαρ, με την αμφίδρομη διάθεση για clubbing ολοένα να κορυφώνεται. «Έχουμε κοντά μας κόσμο ο οποίος ταυτίζεται με τη δική μας νοοτροπία. Διαθέτουμε μια πολύ ενημερωμένη κάβα ποτών και διαρκώς ψάχνουμε ενδιαφέροντα πιάτα από όλο τον κόσμο. Φέτος το μενού είναι πιο κάζουαλ και προσιτό, ώστε ο καθένας να νιώθει άνετα τρώγοντας, οπότε μετά να ευχαριστηθεί το ποτό του μέχρι αργά» εξηγεί ο Κώστας Σακκής. Ο ίδιος, πλησιάζοντας τριακονταετία θητείας στο χώρο, υπογραμμίζει πως οι πελάτες εκδηλώνουν αυτό τον καιρό ξεκάθαρα την ανάγκη τους να αφεθούν ξανά στη γνήσια απόλαυση μιας νυχτερινής εξόδου χορεύοντας. Mια πολύ δεμένη ομάδα στενών συνεργατών είναι πάντα «επί ποδός» ικανοποιώντας κάθε απαίτηση. Κάθε Πέμπτη στα decks παίζει μουσική ο Γιώργος Γκανασούλης ενώ Παρασκευές και Σάββατα ο Αντώνης Κωστόπουλος. «Χαίρομαι πολύ αυτό το restart. Το Tessera αντιπροσωπεύει απόλυτα την ηλικία και την πολύχρονη εμπειρία μου στην εστίαση αλλά και τα ταιριαστά σε μένα γούστα του κοινού. Με ευχαριστεί επίσης πολύ το ότι υπάρχουν επισκέπτες που με συγχαίρουν για την όλη vintage αισθητική, το φωτογραφίζουν και αισθάνονται υπέροχα μέσα σε αυτό. Θεωρώ ότι σε δύσκολες εποχές το Tessera βρίσκεται σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις μας για την Πάτρα, καθώς ο τομέας μας είναι αναλογικά σε υψηλό επίπεδο- συγκριτικά με άλλους κλάδους- ως κομμάτι μιας θετικής αναπτυξιακής δυναμικής σε κοινωνικά και οικονομικά πλαίσια» αναφέρει ο κ. Σακκής.

Μας σύστησε να δοκιμάσουμε ως iconic γεύση, pizza sobrasada με σπανιόλικη, λάτιν καταγωγή και βασικό υλικό το σαλάμι τσορίθο σε συνδυασμό με aperitivo spritz. Μια… easy πρόταση που αξίζει να απολαύσετε.

 

 

Info

Tessera Bistrot 

Πατρέως 69Α, Πάτρα

τ.: 2610 220160

fb: TesseraBistrot

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life