Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η τύχη χαμογέλασε σε δέκα Πατρινούς που κέρδισαν τον πρώτο λαχνό του Λαϊκού Λαχείου

Η τύχη χαμογέλασε σε δέκα Πατρινούς που ...

Η τυχερή σειρά που μοίρασε το πρακτορείο «Θησαυρός»

Σε δέκα Πατρινούς χαμογέλασε η τύχη καθώς είχαν αγοράσει πεντάδες του λαϊκού λαχείου που κέρδισε τον πρώτο λαχνό του τριδύμου, στο Λαϊκό Λαχείο.
Τον «χρυσό» αριθμό 27283 της 10ης σειράς μοίρασε ο πλανόδιος λαχειοπώλης Χρήστος Καραθανάσης από το πρακτορείο «Θησαυρός» του Βλάσση Μπαλασόπουλου στην πλατεία Γεωργίου 20.
Ένας τυχερός με τον πρώτο λαχνό του τριδύμου, κερδίζει συνολικό ποσό 560.000 ευρώ, ενώ δύο ακόμα τυχεροί της 1ης και της 9ης σειράς κερδίζουν από 55.000 ευρώ και άλλοι επτά από όλες τις άλλες σειρές κερδίζουν από 15.000 ευρώ ο καθένας.

 Ο κ. Μπαλασόπουλος δήλωσε στην εφημερίδα «Γνώμη» πως «για μια ακόμη φορά δώσαμε τον πρώτο λαχνό του λαϊκού λαχείου και αυτό δείχνει πως το 2023 ξεκίνησε πολύ καλά. Δώσαμε διάφορα σημαντικά ποσά σε δέκα συμπολίτες μας και είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός. Είναι χαρά μας που κερδίζουν οι πελάτες μας που μας εμπιστεύονται από το 1962, και αγοράζουν λαχεία από εμάς και τους ευχαριστούμε. Ως πρακτορείο έχουμε δώσει πολλές φορές τον πρώτο λαχνό και με πολύ μεγαλύτερα ποσά. Είναι σημαντικό βοήθημα ιδίως σε αυτές τις μέρες συμπολίτες μας να κερδίζουν και τους ευχόμαστε να είναι καλά, πάντα τυχεροί και να χαρούν τα κέρδη τους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις