Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Terra - Η εναλλακτική πρόταση στο urban dining της Πάτρας

Terra - Η εναλλακτική πρόταση στο urban ...

Δοκιμάσαμε ταρτάρ μοσχάρι με σούπα βελουτέ - ακλόνητη πρόταση για τους λάτρεις του καλού φαγητού.

Συμπληρώνοντας δέκα χρόνια από τη στιγμή που άνοιξε τις γωνιακές του τζαμαρίες, Ρήγα Φεραίου και Κανάρη, όταν ακόμα ο πεζόδρομος ήταν πολύ πιο ήσυχος, το terra μας καλεί να θυμηθούμε πως έκανε εκκίνηση ως εναλλακτική πρόταση στο urban dining της Πάτρας αλλά και να μας υπενθυμίσει ότι παραμένει σταθερό στις αξίες του.

Μόλις περάσεις την πόρτα του αποκαλύπτεται μια ατμόσφαιρα ξεκούραστης αισθητικής που σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Αφήνοντας απ’ έξω την αγχώδη καθημερινότητα της πόλης, το Terra σε καλωσορίζει σε ένα περιβάλλον με διακοσμητικές λεπτομέρειες που ξεκουράζουν το μάτι, ηρεμούν τις αισθήσεις και σε προετοιμάζουν για τον βασικό λόγο που βρίσκεσαι εκεί. Το καλό φαγητό. Το μενού του συνδέει κάθε στιγμή της ημέρας. Το πρωί θα ξεκινήσεις με διαλεχτό καφέ και συζήτηση. Στο lunch break θα βρεις επιλογές από τον κατάλογο που κάνουν την καθημερινή πολυτέλεια προσιτή σε όλους. Μοσχαράκι μπρεζέ με μεγάλα κοχύλια και σάλτσα παρμεζάνας, κριθαρότο με άγρια βασιλομανίταρα και κανθαρέλες, λαβράκι με τσιγαριστά χόρτα και κρίταμο, αλλά και η σούπα ημέρας είναι κάποιες από τις επιλογές που θα συνδυάσεις με μια εκλεκτή ετικέτα κρασιού. Όσο για τα βραδινά ραντεβού, εδώ πρωταγωνιστούν οι ωμές προτάσεις σε κρέας ή ψάρι, το αργεντίνικο black angus tataki, η προζυμένια πίτσα, καθώς και πολλές άλλες επιλογές που ενθουσιάζουν.

Η προσοχή στην ποιότητα είναι αυτό που ξεχωρίζει στο Terra όλα αυτά τα χρόνια και αυτό που έχει κάνει του πατρινούς κάθε ηλικίας, πιστούς θαμώνες. Η ατμόσφαιρα και ο χώρος του, είναι ιδανικός για να φιλοξενήσει ιδιωτικές ή εταιρικές συναντήσεις και φυσικά παραμένει ο all day προορισμός που σου φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά.

Οι ιδιοκτήτες δεν αρέσκονται να μιλούν σε πρώτο πρόσωπο γιατί το Terra μιλάει από μόνο του με signature πιάτα που έχουν αγαπηθεί πολύ. Επιλέξαμε και δοκιμάσαμε το πιάτο με ταρτάρ μοσχάρι και σούπα βελουτέ - ακλόνητη πρόταση για τους λάτρεις του καλού φαγητού.

Info

Terra

Κανάρη και Ρήγα Φεραίου 152, Πάτρα

τ.: 2610 313000

fb: terrabistro

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life