Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

La Lila - Το αγαπημένο καφέ-μπιστρό μεγάλωσε, ανανεώθηκε και εξελίχθηκε σε κανονικό εστιατόριο με άριστες πρώτες ύλες

La Lila - Το αγαπημένο καφέ-μπιστρό μεγά...

Δοκιμάσαμε ψαρονέφρι γεμιστό με λιαστή ντομάτα, γραβιέρα Νάξου και θυμάρι, συνοδευμένο από πουρέ καρότου με σάλτσα πέστο ρόκας

Τo La Lila είναι από εκείνα τα στέκια που σου μεταδίδουν με μιάς θετική ενέργεια. Με σήμα κατατεθέν τα χαριτωμένα χρώματα βεραμάν και σομόν, σε συνδυασμό με ξανθό ξύλο, πολύ λευκό, φυτά και άπλετο φως, αισθάνεσαι αυτόματα το καλωσόρισμα.

Τα αδέλφια Έλλη Χασαποπούλου και Νίκος Χασαπόπουλος προέρχονται από αμιγώς εμπορική οικογένεια της Πάτρας, αλλά θεωρώντας πως οφείλουν να συμβαδίζουν με τις εξελίξεις της εποχής, άλλαξαν κατεύθυνση προσχωρώντας στην εστίαση. «Φτιάξαμε έναν χώρο με πολύ αγάπη και μεράκι. Ανθρωποκεντρικό, με εμάς τους ίδιους πάντα παρόντες. Θέλουμε ο κόσμος να εισπράττει ζεστασιά και επαφή μαζί μας. Στοχεύσαμε σε ένα μαγαζί φιλόξενο, με συναίσθημα και προσωπική κατάθεση ψυχής» μας λέει η Έλλη Χασαποπούλου.

Το La Lila ξεκίνησε σαν καφέ-μπιστρό αλλά εξελίχθηκε σε κανονικό εστιατόριο μετά από επέκταση, ανακαίνιση και διαμόρφωση κανονικής, άρτια οργανωμένης κουζίνας. «Μεταμορφωθήκαμε! Πλέον ο κατάλογος είναι πλούσιος, έχει διευρυνθεί με εξαιρετικές επιλογές σε ζυμαρικά και ριζότο, αλλά και εκλεκτά κρεατικά. Η κουζίνα μας είναι πρωτίστως μεσογειακή με διακριτικές και ανάλαφρες «γκουρμέ» πινελιές. Τίποτα όμως απρόσιτο, καλό φαγητό με την ουσιαστική έννοια. Ποντάρουμε σε άριστες πρώτες ύλες και προμηθευόμαστε κρέατα από τοπικές επιχειρήσεις εμπιστοσύνης. Στα κρασιά επιμείναμε συνειδητά σε ελληνικές ετικέτες. Προσφέρουμε εγχώρια κρασιά ανώτερα από ξένα, με προτεραιότητα σε ντόπιους παραγωγούς» προσθέτει η Έλλη Χασαποπούλου.

Το La Lila βρίσκεται στον αγαπημένο, πολυσύχναστο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου λίγο πριν καταλήξει στην Τριών Ναυάρχων και συγκαταλέγεται ακόμα στα new entries της περιοχής, αφού με όλα τα εμπόδια της πανδημίας, τελικά λειτουργεί κατά το δοκούν μόλις τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Στο πλευρό των ιδιοκτητών, οι σεφ και το αεικίνητο προσωπικό εργάζονται με αφοσίωση καθώς έχουν επιλεγεί πολύ προσεκτικά. Μας πρότειναν και δοκιμάσαμε ψαρονέφρι γεμιστό με λιαστή ντομάτα, γραβιέρα Νάξου και θυμάρι, συνοδευμένο από πουρέ καρότου με σάλτσα πέστο ρόκας.

Info

La Lila 

Ρήγα Φεραίου 155, Πάτρα

τ.: 2611 104270

fb: lalila.alldaycafe

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life