Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Πέτρος Ψωμάς επισκέφθηκε την Κυριακή τα Βραχνέικα και έτυχε εξαιρετικά θερμής υποδοχής

Ο Πέτρος Ψωμάς επισκέφθηκε την Κυριακή τ...

Κατά τη συζήτηση αναδείχθηκαν τα κύρια ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους, με τα θέματα καθημερινότητας και υποδομών να έχουν την ύψιστη προτεραιότητα για όλους

Στα Βραχνέικα βρέθηκε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 ο Πέτρος Ψωμάς, συνοδεία μεγάλης αντιπροσωπείας της δημοτικής παράταξης «σπιράλ» της οποίας είναι επικεφαλής, προκειμένου να συναντηθεί με κατοίκους της περιοχής και να καταγράψει τα θέματα που τους απασχολούν.

Η περιοδεία του επικεφαλής του «σπιράλ» ξεκίνησε από τον ναό του Αγίου Βασιλείου, συνεχίστηκε στα καταστήματα της περιοχής και ολοκληρώθηκε με επισκέψεις σε μαγαζιά εστίασης της παραλιακής οδού, με συναντήσεις με καταστηματάρχες και θαμώνες. Όπου κι αν βρέθηκαν τα μέλη της παράταξης «σπιράλ» έτυχαν εξαιρετικά θερμής υποδοχής.

Σε κεντρικό καφενείο διεξήχθη μια μεγάλη συζήτηση για τη δημοτική ενότητα, το τοπικό συμβούλιο και γενικά τα Βραχνέικα, με καλεσμένους όλους τους θαμώνες αλλά και μέλη της τοπικής κοινωνίας που είχαν προσκληθεί από την παράταξη. Τη συνάντηση συντόνισαν τα μέλη του «σπιράλ» που κατάγονται από (ή κατοικούν ή εργάζονται στην) περιοχή: Σεσίλια Χαρμπίλα, Βασίλης Γκλαβάς και Θωμάς Σοφίας. 

Κατά τη συζήτηση αναδείχθηκαν τα κύρια ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους, με τα θέματα καθημερινότητας και υποδομών να έχουν την ύψιστη προτεραιότητα για όλους. Ο παραλιακός δρόμος και η διάβρωση των ακτών, οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια, η προσβασιμότητα και το κυκλοφοριακό (ειδικά κατά τους θερινούς μήνες), θέματα καθαριότητας και αποχέτευσης, το πρόσφατα ανεγερθέν αντλιοστάσιο, τα συσσωρευμένα άκοπα χόρτα βρέθηκαν ψηλά στην ατζέντα των Βραχνιωτών, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ο Πέτρος Ψωμάς είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει πτυχές του προγράμματος του «σπιράλ» για τη διοίκηση της Πάτρας και να τονίσει πόσο «σημαντικό ρόλο σκοπεύει να δώσει το σπιράλ στις τοπικές κοινωνίες, καθώς δεν γνωρίζει κανείς καλύτερα από τους ντόπιους τα τοπικά ζητήματα, τα αιτήματα, τις προτεραιότητες, ενίοτε και τις λύσεις». Η συζήτηση οδηγήθηκε και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, με δεδομένο πως το «σπιράλ» καταρτίζει ήδη ισχυρά τοπικά ψηφοδέλτια, με στόχο την ανάδειξη τοπικών συμβουλίων που θα στελεχωθούν από ικανούς και έντιμους δημότες της κάθε περιοχής.

Τον επικεφαλής του «σπιράλ» Πέτρο Ψωμά συνόδευαν ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Στανίτσας, η γραμματέας Εύα Αθανασοπούλου, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας Ευαγγελία Βαβαρούτα και Άκια Σταμάτη και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Φώτης Λουριδάς, ως συντονιστής της ομάδας εργασίας του σπιράλ που ασχολείται με τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων. Οι επισκέψεις σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Πατρέων θα συνεχιστούν, ενώ δρομολογήθηκαν ήδη και επιπλέον εντατικές συναντήσεις που αφορούν αποκλειστικά τη δημοτική ενότητα Βραχνεΐκων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις