Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κίνα - Τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν φορτηγό έπεσε πάνω σε πομπή κηδείας

Κίνα - Τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκα...

Άλλοι 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 22 τραυματίστηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην κομητεία Ναντσάνγκ της επαρχίας Τζιανγκσί, στην Ανατολική Κίνα, όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε μια πομπή κηδείας, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Το δυστύχημα προκάλεσε 17 θανάτους, 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο», μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV, επικαλούμενο τις τοπικές αρχές.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για περίθαλψη. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται, σύμφωνα με την τοπική αρχή.


Με βάση μαρτυρίες, μια ομάδα ανθρώπων στεκόταν στην άκρη του δρόμου, πραγματοποιώντας μια σύντομη τελετή για το νεκρό που μετέφεραν, πριν κατευθυνθούν στο κρεματόριο. Οι περισσότεροι από τους νεκρούς και τους τραυματίες ήταν συμμετέχοντες στην κηδεία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

 Η αστυνομία δήλωσε ότι στην περιοχή επικρατούσε «ομίχλη», όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο. «Η ορατότητα κατά την οδήγηση ήταν κακή, υπήρχε χαμηλή ορατότητα, η οποία μπορούσε εύκολα να προκαλέσει τροχαία ατυχήματα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις