Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι «γυριζόταν» χθες βράδυ στην πλατεία Τριών Συμμάχων;  ΦΩΤΟ

Πάτρα: Τι «γυριζόταν» χθες βράδυ στην πλ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ένα έλατο κυκλοφορεί και «ερωτεύεται» με την υπογραφή του  Παναγιώτη Φαφούτη

Γυρίσματα για τη νέα του ταινία έκανε στη καρδιά της Πάτρας  ο Πατρινός σκηνοθέτης Παναγιώτης Φαφούτης. Χθες βράδυ μάλιστα μετά τις 10.30 τα γυρίσματα γίνονταν στην πλατεία Τριών Συμμάχων παρουσία περαστικών που σταματούσαν και κοιτούσαν.

Πρόκειται για μία μικρού μήκους ταινία με τίτλο “Προσωρινό ωχ έλατο” και πρωταγωνιστές τη επίσης Πατρινή ηθοποιό Λίλα Μπακλέση και ένα… έλατο που κλαίει όταν ακούει μουσική και ερωτεύεται! Η ταινία έχει στοιχεία από την «Πεντάμορφη και το τέρας» ενώ δεν έχει καθόλου ψηφιακά εφέ αλλά μόνο κατασκευές.

«Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των γυρισμάτων που σχετιζόταν με τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, στην πλατεία Γεωργίου, στη Ρήγα Φεραίου και στην πλατεία Τριών Συμμάχων. Το ερώτημα που προκύπτει βάσει σεναρίου, είναι πώς είναι να είσαι έλατο τα Χριστούγεννα. Η ιστορία έχει ως πρωταγωνιστή ένα δέντρο, ένα έλατο που το σκάει από τους ξυλοκόπους στο δάσος. Φτάνει στην πόλη, περιπλανιέται μέσα σε αυτήν και βιώνει την σκληρότητα των ανθρώπων μέχρι που ερωτεύεται μία κοπέλα που φωτογραφίζεται κοντά στη φάτνη, ντυμένη και αυτή έλατο. Είναι μία οικολογική κωμωδία με καλτ στοιχεία» λέει στο thebest.gr ο σκηνοθέτης.

Το έλατο δημιούργησε ο Δημήτρης Τζουμάνης με τη βοήθεια του καρναβαλικού οργανισμού ενώ ο Πάρης Λαλιώτης δημιούργησε το κουστούμι της Λίλας Μπακλέση. Στην ταινία συμμετέχει η Cantelena και η Ελένη Παπαδοπούλου και τους φωτισμούς έχει κάνει ο Νίκος Πατρώνας.

Όπως εξηγεί ο Παναγιώτης Φαφούτης, «η ταινία έγινε από μία παρόρμηση όμως μέσα από αυτήν συνδέονται Καρναβάλι, σινεμά, Πάτρα και αυτό με ενδιαφέρει πολύ. Επιλέγω να δημιουργώ στην πόλη ενώ θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτή η δουλειά γίνεται στην Αθήνα και είναι συγκινητικό για εμένα που έχω δίπλα μου σε αυτή την ταινία τόσο σημαντικούς καλλιτέχνες που με βοηθούν».

Τα υπόλοιπα γυρίσματα θα γίνουν την άνοιξη πάλι στην Πάτρα και την Περιφέρεια ενώ αναμένεται η ταινία να είναι έτοιμη να βγει τα Χριστούγεννα του 2023.

 

Photos: Vugar Guseinov

Photos: Δήμητρα Σαρρή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις