Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Ιερώνυμο, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ιάσων Φωτήλας

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και...

Προσέφερε & ένα γενναιόδωρο χρηματικό ποσό υπέρ των Φιλανθρωπικών Δομών της Ιεράς Μητροπόλεω Αιγιαλείας και Καλαβρύτων

Επ’ αφορμή των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου επισκέφθηκε τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Ιερώνυμο, ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αξιότιμος κ. Ιάσων Φωτήλας, προκειμένου να εκφράσει τις θερμές εόρτιες ευχές του εν όψει των αγίων Χριστουγέννων και της ενάρξεως του νέου ενιαυτού της χρηστότητος του Κυρίου, προσφέροντας ταυτοχρόνως ένα γενναιόδωρο χρηματικό ποσό υπέρ των Φιλανθρωπικών Δομών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ως εκ τούτου, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Ιερώνυμος με ιδιαίτερη τιμή και ευγνωμοσύνη εκφράζει τις ολόθυμες ευχαριστίες του προς τον Αξιότιμο κ. Ιάσονα Φωτήλα για το εμπράκτως εκδηλωθέν ενδιαφέρον και την πολύτιμη αρωγή αυτού, διότι μέσω της δωρεάς του συνέβαλε στην ενίσχυση των καταβαλλομένων προσπαθειών με σκοπό την εξακολούθηση του επιτελουμένου φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας για την εξασφάλιση των πολύτιμων αγαθών της υγείας και της αξιοπρεπούς διαβιώσεως των συνανθρώπων μας.

Ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων εύχεται ο Δωρεοδότης παντός αγαθού Ιησούς Χριστός, διά πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου, να επιδαψιλεύει στον κ. Φωτήλα και την οικογένειά του πλούσια τη Χάρη και την Ευλογία Αυτού, χαρίζοντας υγεία, ευημερία και παντοειδή πρόοδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις