Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δείτε τι θα γίνει στην αλάνα απέναντι από το Κάστρο στο Ρίο- ΣΧΕΔΙΟ

Πάτρα: Δείτε τι θα γίνει στην αλάνα απέν...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει στο thebest.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος

Στην τελική ευθεία για την αξιοποίηση της μπαίνει η αλάνα που βρίσκεται απέναντι από το Κάστρο στο Ρίο.  Η μελέτη έχει ολοκληρωθεί ενώ αναμένεται η δημοπράτηση του έργου που θα μεταμορφώσει το σημείο.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Χαράλαμπος Μπονάνος, «έβλεπα ένα οικόπεδο που ήταν ανεκμετάλλευτο. Υπογράψαμε χαρτιά και πέρασε στην ιδιοκτησία της περιφέρειας. Τώρα ολοκληρώνεται η μελέτη για να γίνει ένα αμφιθέατρο περιστοιχισμένο από  δέντρα. Θα γίνει δηλαδή ένας χώρος ο οποίος θα έχει και γκαζόν και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκδηλώσεις.

Θα γίνει επίσης ένας παιδότοπος ενώ θα υπάρχουν και κάποια υπαίθρια όργανα. Θα υπάρχει και ένας στίβος περιμετρικά της αλάνας έτσι ώστε να μπορεί ο κόσμος να τρέχει και να αθλείται.

Γενικότερα θα αξιοποιηθεί όλος ο χώρος προς όφελος των κατοίκων. Εκεί βέβαια προσέρχονται και άνθρωποι από άλλες περιοχές. Η αλάνα θα ενωθεί με το Κάστρο με έναν πεζόδρομο. Την ολοκλήρωση της μελέτης θα ακολουθήσει η διαδικασία δημοπράτησης του έργου η οποία οριακά θεωρώ ότι θα γίνει μέσα το 2023».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις