Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Η λιποθυμία στο πλοίο ήταν η αρχή του τέλους του – Έπεσε νεκρός στο μπάνιο της αδερφής του

Δυτ. Ελλάδα: Η λιποθυμία στο πλοίο ήταν ...

Στην Κυλλήνη

Η λιποθυμία του 39χρονου μέσα σε πλοίο ήταν όπως αποδείχθηκε ένα καμπανάκι που δεν αξιολογήθηκε σωστά. Ο άτυχος άντρας δεν πήγε σε νοσοκομείο όταν συνήλθε αλλά στο σπίτι της αδερφής του, στην Κυλλήνη. Οι ενοχλήσεις συνεχίστηκαν και όταν κάποια στιγμή πήγε στο μπάνιο του σπιτιού, κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας, με τους δικούς του ανθρώπους, να παραμένουν συντετριμμένοι.

Την τελευταία του πνοή μέσα στο μπάνιο, στο σπίτι της αδερφής του όπου φιλοξενείτο άφησε ένας 39χρονος άντρας από την Αλβανία. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας 2 Ιανουαρίου του 2023, στην Αμαλιάδα και άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος που ζούσε και εργαζόταν μόνιμα στην Αθήνα, βρισκόταν για τις ημέρες των γιορτών στον αδερφό του στη Ζάκυνθο. Στο δρομολόγιο της επιστροφής από την Ζάκυνθο στην Κυλλήνη, λιποθύμησε μέσα στο πλοίο, αλλά τον συνέφεραν οι συνεπιβάτες.

Ο 39χρονος δεν συνέχισε το ταξίδι προς Αθήνα αλλά πήγε στην αδερφή του που ζει στην Αμαλιάδα. Εκεί η αδιαθεσία του συνεχίστηκε και δυστυχώς κατέρρευσε όταν μπήκε στο μπάνιο.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του θα δώσει μετά τη νεκροψία η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις