Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Όταν ο Πελέ έσπασε το δάκτυλο του Σιλβέστερ Σταλόνε στην ταινία «η μεγάλη απόδραση των 11»

 Όταν ο Πελέ έσπασε το δάκτυλο του Σιλβέ...

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι ηθοποιοί Σιλβέστερ Σταλόνε, Μάικλ Κέιν, Μαξ φον Σίντοφ και άλλοι

Ο Πελέ εκτός από την μπάλα είχε μαγέψει και την μεγάλη οθόνη καθώς είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία «η απόδραση των 11» του 1981.

Στην ταινία «η μεγάλη απόδραση των 11» εκτός από τον Πελέ πρωταγωνιστούσαν επίσης επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όπως οι Μπόμπι Μουρ, Οσβάλντο Αρντίλες, Καζίμιες Ντέινα, Πάουλ Φαν Χιμστ, Μάικ Σάμερμπι, Χάλβαρ Τόρεσεν, Βέρνερ Ροθ και Πελέ. Πολλοί παίκτες της Ίπσουιτς Τάουν πήραν επίσης μέρος στην ταινία, συμπεριλαμβανομένων των Τζον Γουόρκ, Ράσελ Όσμαν, Λόρι Σίβελ, Ρόμπιν Τέρνερ και Κέβιν Ο΄Κάλαχαν.

Περισσότερα στο sportin.gr

Μάλιστα ο Σιλβέστερ Σταλόνε έκανε πρόσφατα μια αποκάλυψη για την ταινία, με ένα περιστατικό ανάμεσα σε αυτόν και τον Πελέ σε μια εκτέλεση πέναλτι.

«Τι σουτ ήταν αυτό; Ακόμη έχω σπασμένο δάχτυλο στην προσπάθειά μου να σταματήσω ένα πέναλτι που εκτέλεσε. Έβαλε ένα ζευγάρι παπούτσια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τα οποία είχαν χαλύβδινη μύτη και η μπάλα ήταν σαν κανόνι! Ήταν διπλάσιο το βάρος από αυτό που είναι σήμερα!

Με προειδοποίησε μάλιστα πού θα έστελνε τη μπάλα στο πέναλτι. Ακόμη κι έτσι, δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα, παρότι την έστειλε εκεί ακριβώς που είπε. Εκτέλεσε ξανά και έσπασε ένα παράθυρο στους στρατώνες όπου γυρνούσαμε την ταινία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports